1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Manojlović potpisao za Hetafe, evo koliko novca stiže Zvezdi

Objavljeno: 22.07.17 u 09:30

Juče je srpski golman otuputovao u Španiju kako bi potpisao ugovor sa tamošnjim članom Primere.

Od danas, Filip Manojlović i zvanično više nije golman Crvene zvezde.

Španci plaćaju Crvenoj zvezdi 1,2 miliona evra plus procente od dalje prodaje, a golman je već otišao na pripreme sa novom ekipom.

Novo pojačanje Hetafea posle povratka u elitu je 21-godišnji Filip Manojlović, koji je posle manje od godinu dana seniorskog staža napustio Ljutice Bogdana.

Izazov nastavka karijere u jednoj od najjačih evropskih takmičenja, Primeri, nije želeo da propusti mladi reprezentativac Srbije, koji se obavezao na četvorogodišnju vernost ekipi iz predgrađa Madrida. Već danas oko podneva sledi upoznavanje sa novim kolegama.

– Video sam da su ljudi iz kluba veoma zadovoljni što smo sklopili posao, a na meni je da oprvdam očekivanja i imam strpljenja da sačekam svoju šansu. Za mene je ovo nešto sasvim novo, ali iskustvo nastupa u Zvezdi je sjajna podloga, kaže za HotSport Manojlović.

Nema vremena za uživanje u Španiji, već sledi oblačenje plave opreme i period u kojem čuvar mreže mora da se dokaže upravi novog kluba kako bi što pre zauzeo mesto među stativama.

– Ekipa je na pripremama, a nadam se da ću se uklopiti od starta. Danas sa puno elana krećem da se spremam za sezonu, koja počinje u drugoj polovini avgusta. Hetafe želi da bude ponovo u gornjem delu tabele i nadam se da ćemo ispuniti zacrtani plan, poručio je na kraju Manojlović.

Srpski golman će mrežu čuvati od Ronalda, Benzeme, Mesija, Suareza… Očekuje se da pokaže svoj ogroman potencijal.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
0
0

1 Komentara

  1. Leu trebaju mecevi,Tawambi i Jevtovicu takodje, so….Da odmori Marko Jankovic, Vulicevic i ev. Everton!
    Tako da idemo……!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter