5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EVO KAKVA JE SITUACIJA: U Zvezdi mogući novi dolasci, kao i odlasci

Objavljeno: 22.07.17 u 13:04

To će, čini se, biti uzročno posledično u ostatku letnjeg prelaznog roka.

Milan Rodić, Nemanja Radonjić i Milan Borjan su zaključili jedan deo transfer pijace što se Crvene zvezde tiče.

Kako je na današnjoj konferenciji sportski direktor kluba izjavio, dolasci će u narednom periodu biti isključivo vezani za odlaske. Odnosno, Zvezda će kupovati igrače jedino ukoliko se desi neki odlazak nakon čega je neophodno ‘popunjavanje rupe’.

Jedan takav slučaj jeste dolazak golmana Borjana koji će nadomestiti prelazak Filipa Manojlovića u španski Hetafe. A što se odlzakaka iz Ljutice Bogdana tiče, Mrkela je najavio da će na taj korak prvenstveno biti usmereni neki stranci.

– Niko nije doveden neplanski a neki su invensticije za budućnost. Od sada će dolaske diktirati samo dolasci. Mislim da će do kraja prelaznog roka otići nekoliko stranaca. Milan Borjan će danas biti u Beogradu, a najverovatnije će u ponedeljak biti promovisan, rekao je Mrkela.

Danas je promociju imao Milan Rodić koji nije krio oduševljenje zbog povratka u Srbiju, pogotovo što će ovoga puta nositi dres Crvene zvezde, kluba sa koji navija.

– Srce je tamo gde mu je mesto i hvala upravi što je uspela da me dovede posle dve godine. Došao sam da pomognem da osvajamo trofeje i sada je sve na meni. Verujem da mi neće trebati mnogo vremena da se naviknem, prošao sam pripreme sa Krilima i odigra dva kola. Ekipa je dobra i bicemo još bolji. Bilo je govora da pre inostranstva dođem u Zvezdu, ali se to tada nije desilo, ipak, na sreću, jeste sada. Očekivanja su da pokažem maksimum, rekao je Milan Rodić.

FOTO: STARSPORT

Pored beka, još jedan igrač koji je potpisao za Zvezdu imao je promociju danas. Radi se o Nemanji Radonjiću, fudbaleru koji je kao veoma mlad iz Srbije otišao u Romu, a proteklu sezonu je proveo na pozajmici u Čukaričkom.

– Drago mi je da sam došao u najveći klub na Balkanu i ispunio sam dečački san, a nadam se da ću obradovati navijače svojim igrama. Mislim da nisam jedini kriv za stvari koje su se dešavale u mojoj karijeri i nadam se da ću biti onaj stari Nemanja Radonjić. Što se pozicije tiče, u napadu mogu da igram sve, a najviše mi odgovara levo krilo. Možda sam sada najspremniji u nekoliko poslednjih godina pošto sam smršao i spreman sam, ne 100 posto, ali sigurno 80, poručio je Radonjić.

Sa lica mesta: Mirko Marković.

0
0

5 Komentara

  1. Slažem se sa svom trojicom pojačanja, Borjanom, Rodićem i Radonjićem, jer sva trojica imaju kvalitet. Ali, šta je sa još jednim štoperom?! Babić nije dovoljan! Zvezda mora imati dva kvalitetna štopera jer Savić i Frimpong nisu kvalitet za Zvezdu?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ali Sparta može da se prođe samo sa ofanzivnim igračima na pozicijama desnog krila, ofanzivnog veznog i iskusnog štopera, i sa agresivnom igrom ako klub namerava da se uđe u grupne faze lige Evrope. Ako ne namerava onda se ide na fazon lako ćemo i da se čeka neko da se proda.

    0
    0
    Odgovori
  3. Što se novih dolazaka tiče pod hitno su potrebni:
    1. OFANZIVNI VEZNI PLEJMEJKER (pre svega igra jedan na jedan, brz, sa dobrim pasom, šutom) STRANAC, ali se mora izdvojiti novac za takvog igrača.
    2. DESNO KRILO (takođe igra jedan na jedan, da nije limitiran kao postojeće desno krilo).
    3. ŠTOPER iskusan ali samo tipa Baša mada se može sačekti zimski prelazni rok, jer su lepo uigrani Savić-Le Tallec a tu je i prva rotacija Babić.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter