0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTRES U BAČKOJ TOPOLI: Stiglo 12 igrača za igranje u drugoj ligi, dva bivša fudbalera Partizana (FOTO)

Objavljeno: 21.07.17 u 21:40

Kada može Bačka Palanka, što da ne može i Bačka Topola.

Klub po imenu TSC je odlučio da želi da učestvuje u Prvoj ligi Srbije posle nekoliko odričnih odgovora drugih ekipa.

Prigravica nije imala uslove za takmičenje u drugom rangu srpskog fudbala, drugoplasirani iz Srpske lige – Vojvodina, Omladinac, takođe nije želeo da igra Prvu ligu Srbije, što je ekipa iz Bačke Topole iskoristila. Delom je to zahvaljujući jakom generalnom sponzorstvu, odnosno kompaniji ‘SAT-TRAKT’ koja stoji iza ovog kluba i pomaže.

TSC je rešio da maksimalno iskoristi utakmice u Prvoj ligi Srbije u kojoj nema ambicije da bude na začelju, te je doveden veliki broj igrača među kojima su dva bivša fudbalera Partizana.

– Stigli su novi, iskusni i kvalitetni igrači, koji će nam pomoći da ostvarimo planirane rezultate u narednoj godini. Naše ambicije po ulasku u PLS svima su poznate, a sa ovim igračima stvaramo stabilnu ekipu, izjavio je Sabolč Palađi, predsednik kluba.

Nebojša Mezei i Aleksandar Davidov su dva nekadašnja igrača crno-belih koji će nositi dres TSC-a ove godine, a i Nebojša Skopljak koji je nekada igrao za mladu reprezentaciju Srbije. Sem njih trojice, stigli su Ognjen Damnjanović, Saša Tomanović (Javor Ivanjica), Lazar Čordašić (Radnički Pirot), Dejan Milićević (Proleter Novi Sad), Nemanja Grujić (Zemun), Dragan Svitić (Odžaci), Srđan Bečelič (ČSK Čelarevo), Slobodan Lalić (Inđija), ali i Ronald Tendaj iz Zimbabvea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter