2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ZA SUPERLIGU: Trojica igrača otpala sa spiska, ponovo bez šanse za Crnogorca

Objavljeno: 20.07.17 u 18:00

Osvajač Evropskog prvenstva sa omladinskom reprezentacijom Srbije i seniorski reprezentativac Crne Gore neće igrati domaće prvenstvo.

Iako je poptuna pažnja posvećena evropskim kvalifikacijama Zvezde, danas su crveno-beli prijavili tim za Superligu.

Ovo je lista fudbalera koja će početi Superligu u nedelju, protiv Radničkog, a među njima nema Stefana Miloševića, Vladimira Jovovića i Andrije Lukovića. Ova tri fudbalera ni protekle sezone nisu dobili priliku u crveno-belom dresu, Milošević i Jovović su išli na pozajmice, što će se možda desiti ponovo.

Očekuje se da će se na spisku igrača uskoro naći i ime Nemanje Radonjića koji će postati novi fudbaler viceprvaka zemlje, a tu je već 33 imena (12 omladinaca) na koje će Vladan Milojević računati u srpskom šampionatu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SPISAK IGRAČA:

Damir Kahriman, Filip Manojlović, Aleksandar Stanković, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Ričmond Boaći, Srđan Babić, Nemanja Milić, Veljko Nikolić, Mičel Donald, Slađan Rakić, Dejan Joveljić, Viveiros, Branko Jovičić, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Damijen Le Talek, Luka Ilić, Ze Markos, Aleksandar Pešić, Abraham Frimpong, Slavoljub Srnić, Uroš Račić, Džon Ruiz, Jug Stanojev, Marko Gobeljić, Gelor Kanga, Rikardinjo, Milan Pavkov, Vujadin Savić, Aleksa Terzić, Ivan Ilić i Vanja Vučićević.

[/stextbox]

0
0

2 Komentara

  1. Nadam se da ce bar trojica otici i da ce se otvoriti tri mesta za ovu trojicu jer su dobri sva trojica.Kanga,Donald,Le talek,a mogu i Andjelkovic,Kahriman,a i ne verujem da ce svi novi da se pokazu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter