2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SEJDUBA SUMA: Srećan sam što sam član crno-bele porodice!

Objavljeno: 20.07.17 u 13:35

Danas je na stadionu Partizana predstavljeno najveće pojačanje ovog leta, a možda i decenije Sejduba Suma, a evo šta je Gvinejac rekao ‘sedmoj sili’.

– Volim ovaj klub, ovo je fantastičan klub za moju karijeru. Meni je čast da bude deo crne-bele porodice, da se dokažem kroz igre, da napredujem i budem bolji. Hoću da dam ono najbolje od sebe za klub. Ja sam odabrao klub odavno, zadovoljan sam što sam došao juče. Učinili su mi čast, nadam se da će svi biti srećni – rekao je Suma.

Novo pojačenje se osvrnulo i na predstojeće mečeve sa Olimpijakosom u kvalfikacijama za Ligu šampiona.

– Nadam se da ću biti starter protiv Olimpijakosa. Imam pet dana ispred sebe da se dokažem Đukiću. Krećem od danas. Upoznaću se sa timom i trenerom.

Sejduba Suma je dobar prijatel sa Leandre Tavambom, evo šta mu je Kamerunac rekao o Partizanu.

– Pričao mi je u istoriji Partizana, navijačima. To me je sve motivisalo. Što se tiče golova – daću najbolje što mogu. Svi smo deo tima, moje je da pomognem ekipi – zaključio je Suma.

U 16 časova Sejduba Suma će biti predstavljen navijačima, a ulaz ina ‘istok’ biće slobodan. Naravno, prenos predstavljanja najskupljeg pojačanja Partizana u istoriji možete da pogledate na HotSportu.

0
0

2 Komentara

  1. Jeste ovo odlican igrac ali kada kazete najvece pojacanje decenije direktno omalovazavate Clea, Moreiru, Diarru i ostale koji su zarili i palili JNA. Nadamo se da ce Soumah biti bolji i od njih! 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter