5
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

PRESEDAN: Irtiš u Beogradu bez dresova, a iz jednog razloga neće ni Zvezdine?!

Objavljeno: 20.07.17 u 16:28

Na dalekom putu se zagubio deo prtljaga u kojem su bili dresovi kazahstanskog tima.

Neretko se na aerodromima dešava da se izgubio prtljag, ali nekada to može izazvati ogromne posledice.

Kao sada kada Irtiš iz Pavlodara neće imati svoju opremu za večerašnji duel u okviru revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Ekspedicija Irtiša je ka srpskog prestonici krenula čarterom do Moskve, odakle je još jednim čarterom stigla u Srbiju juče.

Prilikom ovakvih situacija u kojoj ‘viša sila’ igra glavnu ulogu, uglavnom klub koji nema opremu pozajmi rezervnu od onog drugog kako bi meč mogao da se odigra. U ovom slučaju Irtiš želi da izbegne takvo rešenje zbog ugovornih obaveza koje ima sa kompanijom ‘Najki’ koja vodi računa o njihovoj opremi.

Kako ‘Blic’ saznaje, kazahstanski klub će u toku dana pokušati da dođe do adekvatne opreme koja bi bila u skladu sa njihovim ugovorom o tehničkom partnerstvu, pa bi večeras, uoči utakmice, odradili štampanje brojeva i prezimena.

Naravno, kao poslednja opcija se nameće da Irtiš nastupi u rezervnoj opremi srpskog viceprvaka jer je, naravno, bitnije da se izađe na teren nego da se poštuju sponzorski ugovori po cenu toga da se uopšte ne igra.

Biće zanimljivo u čemu će fudbaleri Irtiša istrčati na stadion Rajko Mitić.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter