11
Domaći fudbal

ZVEZDIN ODGOVOR NA SUMU: Na Marakanu sleteo pravi ‘biser’! (FOTO)

Objavljeno: 19.07.17 u 18:22

Nemanja Radonjić novi je fudbaler Crvene zvezde!

Nakon višenedeljnih pisanja o dolasku Nemanje Radonjića u Crvenu zvezdu, te pokušaju Ivana Vukomanovića da mladog fudbalera dovede u Slovan iz Bratislave, kako HotSport nezvanično saznaje, priča je dobila svoj epilog – mladi i ekstremno talentovani krilni fudbaler stiže na Marakanu!

Radonjić je potekao u fudbalskoj školi Partizana, odakle je otišao u Romu. U „vučici“ se nije izborio za veću šansu, igrao je na pozajmici u Empoliju, da bi prošle sezone u dresu Čukaričkog pokazao da su „bubice“ prošlost, i kao pozajmljen igrač Rome pokazao je ogoroman potencijal.

Usledili su pregovori sa Crvenom zvezdom, i, nakon par nedelja neizvesnosti, po svemu sudeći mladi Nišlija je dogovorio uslove sa crveno-belima, za koje bi, prema informacijama, trebalo da provede naredne četiri godine.

FOTO: STARSPORT

Ukoliko uspe da smiri temperament i na terenu dokaže da nije bez razloga dobio poziv Rome, nema sumnje da je Crvena zvezda dobila fudbalera koji bi mogao da bude prava „zlatna koka“ tima sa Autokomande.

Takođe, veoma bitna stvar jeste to što Radonjić u Zvezdu dolazi besplatno, nakon što je raskinuo ugovor sa Romom.

Sa lica mesta, Darko Noveski i Mirko Marković

0
0

11 Komentara

  1. Čija škola fudbala???

    Koji ste cirkus. Iz najjace skole fudbala kradete decu…

    Koji je poslednji igrac cz iz njihove skole???

    Ima 5 dekada?

    Pižon??

    Beton liga ste i sa arapima, turcima, sudijama,..

    0
    0
    Odgovori
  2. Zbog njega i Lalatovica smo propali na evropskom prvenstvu. I Vi ga poredite sa Sumom. Dobiliste Krnetu, Bosancica, Jokica. Cestitamo na jos jednom otpatku. Drzite se Vi Glodjevica,Obradovica,Maje Vujevica,Djokica. To su Vase uzdanice.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nemaam reci..ne verujem svojim ocima…koji bre igrac….kakvi naslovi..koji je to po redu igrac…15-i…..koliko do kraja prelaznog roka…dva dana??xaxaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter