0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DNEVNIK IZ PIREJA: Remi Olimpijakosa, izjava Hasija o Partizanu, otkrio da jedan Srbin ne igra!

Objavljeno: 19.07.17 u 23:30

Naš kolega iz grčkih medija Janis Fragkulopulos poslao nam je izveštaj sa priprema Olimpijakosa i poslednje provere crveno-belih pred dolazak u Beograd u ponedeljak.

Mršav remi šampiona Grčke protiv Asterasa 1:1. Protivnik je poveo sa 1:0, ali je Karsela pogodio u drugom poluvremenu za 1:1. Olimpijakos je meč počeo u formaciji 4-3-3. Na golu je bio Kapino u odbrani Elabdelaui, Sise, Vuković, Kutris, na sredini Romao, Ođiđa, Fortunis i u napadu Marin, Pardo i Emenike. U drugom poluvremenu su još igrali Figueras, Dela Bela, Siopis, Seba, Karsela i Ansarifard. Kako je javio naš kolega iz Grčke, Olimpijakos je dobro odigrao prvih 45 minuta kada su šanse kao na traci mašili Emenike, Ođiđa i Pardo.

HotSport je ekskluzivno dobio izjavu trenera Besnika Hasija posle meča.

– Bićemo spremni za Partizan. Gledao sam srpskog šampiona, jaka ekipa, moraćemo da igramo naš fudbal ako želimo uspeh. Dva igrača su pod znakom pitanja, Thatsidis verovatno neće igrati, a pod znakom pitanja je i Jagoš Vuković, jer nije potpuno spreman – rekao je Hasi, a za HotSport preneo Janis Fragkulopulos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter