0
Evropske lige

DANI PAKLA ZA LEGENDU OLIMPIJAKOSA: Darko Kovačević ima mnogo većih briga od Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 19.07.17 u 11:25

Umesto pripreme za dvomeč protiv Partizana, Darko Kovačević prolazi kroz težak period zbog problema u koje ga je dovela 18-godišnja ćerka.

Savetnik predsednika Olimpijakosa Darko Kovačević nalazi se u centru skandala u prestonici Grčke zbog saobraćajne nesreće koju je izazvala njegova ćerka Stela. Ona je, prema navodima tamošnjih medija, upravljala vozilom koje je izazvalo udes, a u kom je povređeno čak četiri osobe.

Radi se o džipu njene majke, a sve bi bilo lakše da nije vozila u alkoholisanom stanju. Pri povratka iz noćnog provoda u Atini, navodno je izgubila kontrolu, skrenula na trotoar, zatim se vratila na put i sudarila sa drugim vozilom.

Stela je iz svega izašla nepovređena, dok je najgore prošla devojka u drugom autu koji je udaren i ona je hitno operisana na privatnoj klinici, a tu intervenciju platio je upravo Darko Kovačević. Svi ostali putnici u automobilu Kovačevićeve su povređeni, ali znatno lakše od nesrećne devojke iz drugih kola.

– Moj sin i još jedan momak su bili na zadnjem sedištu, Stela je vozila i napred je sa njom sedela još jedna devojka. Imao sam uvid u zapis policije, gde piše da je ona imala 0,75 promila alkohola u krvi. Sin Anastasi mi je ispričao da je ona vozila munjevitom brzinom – izjavio je za grčke medije otac jednog od povređenih dečaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter