2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAZNAJEMO: Dobro poznati ‘špijun’ večeras na utakmici Budućnost-Partizan (FOTO)

Objavljeno: 18.07.17 u 13:30

Naravno da neće propustiti priliku da uživo isprati revanš meč između crnogorskog i srpskog šampiona.

Budućnost nula, Partizan dva. Ali, ostalo je još 90 minuta borbe za mesto u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i duel sa Olimpijakosom, koji će želeti što spremniji da dočeka svog prvog ovosezonskog rivala.

Zato će, kako saznajemo od izvora iz Grčke, večeras na stadionu ‘Pod Goricom’ Olimpijakos imati svog predstavnika, i to baš prvog trenera, kosovskog Albanca, Besnika Hasija.

Šef struke tima iz Pireja neće slati pomoćnika ili skauta, već će lično doći da se uveri u kvalitete oba potencijalna rivala i pokušati da im pronađe vrline i mane koje bi mogao da iskoristi.

Hasi je ove sezone došao na mesto trenera Olimpijakosa i još uvek je velika nepoznanica u grčkoj javnosti, kao i među navijačima crveno-belih. Očekuje se da će forsirati sistem 4-2-3-1.

Grcima nije, ali Partizanu možda i jeste poznat njegov rad. Ako ništa drugo, makar mu je bio taličan pre sedam godina, kada je bio pomoćnik na klupi Anderlehta.

Tada je ‘parni valjak’ po drugi put ušao u Ligu šampiona preko belgijskog šampiona i Hasija, koji će možda baš zbog toga imati dodatan motiv u eventualnom okršaju sa crno-belima.

0
0

2 Komentara

  1. Besnik Hasi, brat turskih delija!
    J….o vas srBstvo vaše.
    Ja sam ponosan na Vokrija, Šalju, Prekazija, a još više na Bobeka, Čajkovskog, Kataneca, pa i Hatunića, Jusufija, Mocu, Mancea i sve ostale igrače Partizana. I ne samo u fudbalu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter