1
Evrokupovi

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Second qualifying round 1st leg Buducnost v Partizan Uros Djurdjevic (L) and Janko Simovic Podgorica, 18.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PUNI SE KASA: Partizan zaradio ‘lepu cifru’ za eliminisanje Budućnosti

Objavljeno: 18.07.17 u 23:20

UEFA će nagraditi crno-bele zbog plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na račun Partizana će biti uplaćeno 300.000 evra nakon eliminacije Budućnosti.

Nije tajna da Evropska fudbalska federacija bogato nagrađuje uspehe, što se posebno oseti kada su manji klubovi u pitanju. Još uvek je daleko grupna faza Lige šampiona i višemilionska premija, ali je za sada ekipa iz Humske inkasirala novih 550 hiljada evra koji će značiti u stabilizaciji kluba. To ukupno čini skoro milion, računajući da će crno-beli od duela sa Olimpijakosem najmanje zaraditi dodatnih 400 hiljada. Samo zbog toga što je ušao kao prvak Srbije u kvalifikacije, Partizan dobija 250.000 evra, a zbog eliminacije Budućnosti dodatnih 300 hiljada.

U narednom kolu će Partizan imati dosta težeg rivala, u Humsku već sledeće nedelje dolazi Olimpijakos, a nedelju dana kasnije ekspedicija prvaka Srbije odlazi na revanš u Grčku.

0
0

1 Komentara

  1. И поред лоше игре вечерас, нешто имам осјећај да пролазимо олимпијакос

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter