0
Domaći fudbal

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

NOVI ‘LAJV’ SUME: Grobari, novi igrač ima poruku za vas – a i komentar o Zvezdi i novcu

Objavljeno: 18.07.17 u 20:06

Posle nekoliko prelaznih rokova i ovog koji je bio najuzbudljiviji po pitanju reprezentativca Gvineje, on konačno stiže u Partizan.

Sejduba Suma sutra dolazi u Beograd kako bi potpisao trogodišnju vernost sa šampionom Srbije.

Nakon što je potvrda stigla iz Partizana, isto to je učinio i fudbaler koji je ponovo emitovao ‘lajv’, odnosno živi prenos na svom Instagram profilu. Tu je potvrdio da će se uskoro naći u Srbiji i postati fudbaler Partizana, a imao je i poruku za svoje nove navijače. 

– Nisam još uvek u Beogradu, iako je trebalo da stignem danas. Izvinite. Sutra dolazim. Nemojte da se brinete, jedna čekam. Sviđaju mi se crno-bele boje, Partizan je veliki klub sa sjajnim navijačima. Partizan, Partizan!

U međuvremenu su se pojavili komentari o Crvenoj zvezdi, što je potvrdilo da je Suma imao kontakt i sa viceprvakom naše zemlje koji je takođe nudio odlične uslove Gvinejcu, čak i bolje od Partizana:

– Nemojte, molim vas, da pričamo o tom klubu. Iako poštujem svaki klub u Srbiji, ja dolazim u Partizan. Neću da pričam ni i novcu, jer mi novac nije najvažnij. Novac će da dođe posle.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter