10
Domaći fudbal

FOTO: Instagram / Seydouba Soumah

DA LI SE SUMA PREDOMISLIO: Kako protumačiti najnoviji potez veziste Slovana? (FOTO)

Objavljeno: 17.07.17 u 23:36

Dok svi sa nestrpljenjem čekaju vesti iz Bratislave, najsvežiji ‘potez’ Sejdube Sume na Instagramu neće se previše dopasti navijačima Partizana.

Nedeljama već traje ‘sapunica’ oko veziste Slovana Sejdube Sume, za čije usluge je Partizan itekako zainteresovan i do danas je bio jedini zainteresovani klub. Međutim, u igru se umešao najveći rival Crvena zvezda i nervoza kod navijača je postala još veća.

Nju je na trenutke utišao sam Gvinejac koji je na svom Instagram profilu objavio sliku sa natpisom:

– Nadam se da ću sutra doći da potpišem za Partizan – što je izazvalo oduševljenje među pristalicama crno-belih boja i za mnoge ‘znak’ da je sve završeno.

U međuvremenu je ka Bratislavi otputovala ekspedicija Crvene zvezde sa namerom da ga u ‘minut do 12’ predomisle i obuku u crveno-beli dres, da bi generalni direktor Partizana Miloš Vazura izašao pred javnost sa izjavom da je gotovo sve rešeno i da su još samo dogovori oko bonusa ostali kako bi Suma i zvanično postao igrač Partizana.

Ali avaj, novu konfuziju uneo je ponovo Gvinejac, koji je na današnjoj slici obrisao ‘obećavajući’ natpis po kome sutra stiže u Partizan i samo napisao dva slova ‘B’ i ‘S’.

Oni se često mogu videti na slikama Sume, i najverovatnije označavaju početna slova imena Sejdube i njegove lepše polovine. Ali nje na ovoj slici nema…

Veliko je pitanje kako protumačiti ovaj najsvežiji ‘potez’ omalenog veziste? Da li se nešto promenilo u njegovim planovima?

0
0

10 Komentara

  1. Ma pustite ga u Zvezdu brže će propasti. Igraće jedno leto i to je to. Uostalom videli smo „velikog“ Kangu. Neće biti ni za njihovu reprezentaciju. Sad će ispasti iz Lige Evrope i ode sanak pusti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cuj ovog Mladena bedaka!!!Pa bas je suprotno to sto kazes.Doveli ste u zadnjih 5 godina 10 igraca sto je Zvezda prvo htela i ti tu pricas o nekom skautingu.Djurdjevic je inace poslednji koji je dosao kod vas.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jadna vam majka kad nemate svoj skauting pa letite kao muva na g…. za svim onim igračima koji su interesantni Partizanu. Pronađite jednom igračinu da se sve vrti oko njega i da pokažete da ste nekad nešto bili u Evropi. Ne zaboravite koji ste na UEFA rang listi (215) da kod vas neće doći niko pa džaba idete u Bratislavu po igrača koji je već na Transfermarktu na spisku FK Partizan.

    0
    0
    Odgovori
    • Sto? Pa lepse je ovako..ako ispadne da potpise za nas…super. Jurite ga 2 godine a mi ga samo pokupimo. Ali cisto sumnjam da ce se ovo desiti..ipak ste vi ozbiljan klub

      0
      0
      Odgovori
  4. Suma upravo dobio papire i sa predstavnikom kluba se uputio za Beograd. Njegov potpis se očekuje oko podneva, čime će zvanično postati 11.pojačanje kluba sa Rajka Mitića!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Citiraću Čolu legendu:

    Nek ti Suma p..e cigani čergari
    ili nek se dive tvojoj obojenoj kari…
    Sada kada krenu sumini golovi
    zapamtiće valjak večno musavi kulovi…
    Sada kada krenu, njihov svet se ruši
    Partizan je opet prvi a Terza ga p..i.

    Brat krenuo put Humske

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter