Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je sa terena stadiona Budućnosti putem ‘TV Partizan’ prokomentarisao ono što trenutno, verovatno, najviše zanima navijače crno-belih.

Povezane vesti

Tokom današnjeg dana glavna tema je fudbaler iz Gvineje Sejduba Suma, koji je na raskrsnici između crno-bele i crveno-bele strane Topčiderskog brda.

Naravno, mnogo je bliži Partizanu, koji već nedeljama ugovara njegov transfer, ali je danas kao bomba odjeknula proverena vest da je ekspedicija Crvene zvezde poletela ka Bratislavi i tamo spremila veću ponudu od ‘večitog’ rivala kako bi im ‘ukrala’ najveće pojačanje ovog leta.

Zato se iz Podgorice javio Miloš Vazura koji je pojasnio dokle se stiglo sa pregovorima i vrlo staloženo najavio završetak posla već večeras ili sutra.

– Danas je bilo nekoliko informacija, te ide u drugi klub, te dolazi… One koje su prave informacije jesu, kao što sam danas dao izjavu, da ukoliko dođe u Srbiju, doći će samo sa Partizan. Očekujem večeras kraj tih pregovora, u toku sam prepiske sa njihovim predsednikom kluba – počeo je Vazura.

Zatim je pojasnio gde je ‘zapelo’.

– Suma se čuje sa našim sportskim direktorom, rekao mu je da će doći samo u Partizan i sa njim smo uslove dogovorili. Radi se o par stavki u ugovoru, o daljoj prodaji, procentima, bonusima u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Lako ćemo da se dogovorimo. Najbitnije je da on želi da igra u Partizanu i očekujem već danas ili sutra igrača u našem klubu.

– Kao što smo obećali na početku prelaznog roka, idemo preko svojih mogućnosti, a to je slučaj sa ovim igračem. Stručni štab i sportski sektor su ga označili kao izričitu želju i nadam se da će biti zadovoljni kada im sutra ispunimo tu želju – zaključio je generalni direktor Partizana.

Taj deo pogledajte od 9:24 priloženog snimka:

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)