1
Domaći fudbal

GDE SU, ŠTA RADE: Igrao je za Zvezdu i Partizan, ali je uspešniji kao menadžer (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.17 u 23:58

Dejan Joksimović se oprobao u oba dresa, a posle fudbala postao je uspešan biznismen.

Prelasci iz Zvezde u Partizan su bili i ostali pod posebnom lupom kod navijača oba kluba, a jedan od igrača, koji se preselio iz Ljutice Bogdana u Humsku bio je Dejan Joksimović (52), ali je retkost da se ovaj tada napadačponovo godinu dana obreo na ‘Marakani’.

Ponikao je u školi Rada, okušao se u OFK Beogradu, ali pre druge epizode u crveno-belom popularni Joksa je imao zapažen učinak u Vojvodini. Put ga je odveo u Spartu iz Praga, a onda i u ekipu Lugo iz Španije.

(Izvor: youtube / deki295)

Sa samo 29 godina odlučio je da okači kopačke i posveti se biznisu u Rusiji. Posle uspešnih koraka na tom polju postaje, kako stalno potencira, agent za igrače ili menadžer, koji je godinama vodio igrače u Spartak, Zenit, Lokomotivu, Rostov…

Otvorio je novo tržiste i napredovao na ovom polju, gde i danas vuče poteze mada više uživa sa familijom. Leti se zna – tri meseca odmora na Ibici, a onda putovanja zbog posla kroz Evropu sa boravkom u Beogradu.

Sa gostima Joksimović je čest gost u ložama bivših klubova, a zastupa i Badelja iz Fiorentine i ima još nekoliko igrača sa svojim partnerima u poslu u kojem se više proslavio nego igrajuži za ‘večite’ srpske rivale.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter