0
Evrokupovi

DOČEK ISPRED HOTELA: Pogledajte kakvu dobrodošlicu su dobili igrači Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.17 u 19:27

Potvrdilo se da fudbaleri Partizana imaju veliko navijačko jezgro u glavnom gradu Crne Gore, a videćemo koliko će ih biti u sutrašnjem revanšu protiv Budućnosti.

Partizan sutra od 20:45h igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti u Podgorici i na taj meč stiže sa lepom zalihom od 2:0 stvorenom u Beogredu pre šest dana.

Očekuje se da će je odbraniti, i pored najavljenog rasprodatog stadiona ‘Pod Goricom’, koji prema najavama neće biti popunjen samo domaćim navijačima.

Partizanovi Crnogorci Marko Janković i Nebojša Kosović smatraju da će biti dosta onih kojima je crno-bela boja milija i koji će sutra uveče podržati beogradski tim, a da Partizan zaista ima dosta navijača u Podgorici, govore i snimci sa dolaska ekspedicije u hotel gde će biti smešteni.

Nekolicina uglavnom mlađih navijača je dočekala fudbalere, sa nekima se i slikali, a svakako najveću pažnju privukao je Brazilac Leonardo, najbolji igrač Partizana iz prvog susreta u Beogradu.

(Izvor: youtube / Sportnetwork TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter