0
Auto Moto

FOTO: Screenshot

SPORT NA TV: Finala dublova i ženskog singla na Vimbldonu, derbi u Superligi Kine, kvalifikacije F1…

Objavljeno: 15.07.17 u 08:50

Neće biti previše zanimljivo ove subote, 15. jula, a ‘dosadu’ će razbijati fudbal u Kini, kvalifikacije za VN Velike Britanije i, naravno, završnica Vimbldona.

Sportski dan su otvorile odbojkašice Srbije na Gran Priju protiv Japana, što ste od sedam sati izjutra mogli da gledate na TV ArenaSport 1.

Nastavlja se utakmicom Superlige Kine između šampiona Guangžu Evergrandea i Šandong Lunenga. Taj susret igra se od 13:35h uz prenos na trećem programu SportKluba.

Već od 14 sati na prvom kanalu iste televizije počinju zvanične kvalifikacije za glavnu trku Velike nagrade Velike Britanije na stazi u Silverstounu.

Neizbežna je završnica Vimbldona, a danas će glavnu pažnju privući finale u ženskom singlu u kom se od 17 časova sastaju petostruka šampionka Venus Vilijams i Garbinje Muguruza iz Španije. Taj meč biće prenošen na RTS 2, kao i SportKlubu 1.

Tokom dana igraće se i finala u dublovima na londonskoj travi, a vi pogledajte kompletnu sportsku TV ponudu za ovu subotu, 15. jul:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter