0
Evrokupovi

FOTO: Twitter, footballitalia

HAOSU SE NE NAZIRE KRAJ: Mario Mandžukić u centru skandala (FOTO)

Objavljeno: 15.07.17 u 19:42

Mario Mandžukić, hrvatski napadač koji nosi dres Juventusa, demantovao je reči koje su mu pripisane na sajtu „Spacio Milan„.

Svet fudbala danas je šokirala navodna izjava Mandžukića, prema kojoj je pre susreta finala Lige šampiona između Reala iz Madrida i Juventusa u svlačionici Juventusa  za malo izbila tuča između Leonarda Bonućija i Danija Alveša.

Naime, navedeno je kako je Alveš pustio „Sambu do Žaneiro“ veoma glasno, što je iziritiralo Bonućija, koji je Alvešu rekao da će mu „polomiti noge ukoliko ne ugasi muziku“.

Alveš je odbio, usledilo je guranje, nakon čega je Brazilac rekao Bonućiju da će on, „čak i ako izgube, imati tri osvojene Lige šampiona, dok Bonući nema nijednu“.

Dalji sukob sprečio je trener Maks Alegri, koji je rekao obojici da im je to poslednji meč u Juventusu.

Ipak, Mandžukić je ovo demantovao:

– Ono što mi je pripisano o Daniju i Leu nisu moje reči! To nikada nisam rekao. Ko me zna, zna da ne pričam iza leđa. Šta imam, reći ću licem u lice, a to nisu bile moje reči! Ne brinite, ljudi, lažno je, napisao je Mandžukić na svom Tviteru.

Doduše, interesantno je to što se od Bonućija, čiji je prelazak u Milan poprilično uzburkao Italiju, oprostio samo Bufon, dok je odlazak Danija Alveša prošao maltene bez reakcije saigrača iz „stare dame“.

Podsećamo, ovo je druga informacija koja se tiče sukoba među torinskim crno-belima, pošto je ranije bilo reči da je tokom poluvremena došlo do sukoba Bonućija i Dibale, što nikada nije potvrđeno.

Iako će verovatno proći još neko vreme pre nego što saznamo šta se zaista dešavalo u svlačionici Juventusa, nema sumnje da će biti interesantno kada Juventus i Milan prvi put „ukrste koplja“ ove sezone, pogotovo nakon „izdaje“ Bonućija i prelaska među roso-nere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter