Dok Partizan baš i ne sme da gleda ka Olimpijakosu dok ne završi posao protiv Budućnosti, iz Pireja uveliko gledaju ka Humskoj.

Trener Olimpijakosa, kosovski Albanac Besnik Hasi istakao je da njegov tim drži sve u svojim rukama i da je atmosfera odlična.


– Mogli smo da prođemo gore, ali i bolje na žrebu. Važno je da ostanemo koncentrisani. Imamo dobar tim, kvalitetne fudbalere. Novi igrači polako ulaze u ritam, atmosfera je odlična – rekao je Hasi posle žreba.

Zanimljivo, Hasi je pre sedam godina bio asistent na klupi Anderlehta kada ga je Partizan izbacio na poslednjem stepeniku pred Ligu šampiona. Svojevremeno je fudbal igrao u Srbiji i nosio dres Dinama iz Pančeva.

– Dobro poznajemo Partizan, poštujemo srpskog šampiona. Prednost Partizana je što će iza sebe imati dva meča u drugom kolu. Za nas je dobro što je prvi meč u gostima, a revanš pred našim navijačima. Sada ćemo da se fokusiramo na Partizan, u ovoj fazi takmičenja svaki protivnik je težak – istakao je Albanac rođen u Đakovici.

Bes navijača Partizana izazvao je fudbaler Olimpijakosa, Marko Marin, inače veliki navijač Crvene zvezde. On je odmah po žrebu objavio sliku grbova Olimpijakosa i Crvene zvezde, uz natpis ‘pravoslavna braća’ i komentar ‘Idemo’.

Ovo je ta slika, ali je brzo morao da je skloni sa Instagrama, jer su usledili masovni negativni komentari pristalica Partizana.