4
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: UEFA skratila spisak, poznati potencijalni rivali Partizana

Objavljeno: 14.07.17 u 10:41

Žreb za treće kolo kvalfikacija za Ligu šampiona održaće se u 12 časova u Nionu, a već su poznati mogući rivali crno-belih.
Partizan je na pola puta da izbori prolaz u pretposlednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, Budućnost je u Humskoj poražena sa 2:0 bez preteranog broja prilika te su u taboru crno-belih misli već opravdano usmerene na sledeće rivale.

Kako to već tradicionalno UEFA čini, ekipe su razdeljene u grupe iz kojih će, kasnije, biti izvučeni protivnici za dvomeč u trećem kolu. Šampion Srbije se nalazi u nepovlašćenom delu žreba tako da je mogao samo da se nada nešto lakšim protivnicima.

Mogući rivali Partizana, ukoliko izbaci Budućnost su: Olimpijakos koji je šampion Grčke, pobednik duela Salcburg – Hibernijans (3:0 prva utakmica),  Ludogorec ili iznenađenje Žalgiris (1:2 prva utakmica), APOEL ili Didelanž (1:0 prva utakmica) i Karabag koji skoro da je već prošao jer je sa 5:o u prvoj utakmici savladao Samtrediju.

FOTO: UEFA PRINTSCREEN
0
0

4 Komentara

  1. Olimiakos i salcburg izbeci,ovo resto bez problema…..mada kogs god dobijemo ako ostabe leo i vrati se mir u ekipu nikog se ne plasimo i sve je moguce

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter