3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Igrač Zvezde ne odlazi, odbijena velika plata!

Objavljeno: 14.07.17 u 09:15

Genčlerbirligi je odustao od Holanđanina zbog visoke plate za ugovor od tri godine.

Nije specifično za klubove iz Turske da imaju „limite“ kada su zacrtali plan za dovođenje novih igrača, ali kako HotSport saznaje Genčlerbirligi je odustao od kupovine Mičela Donalda, koji do daljnjeg ostaje u Crvenoj zvezdi.

Obeštećenje od 700.000 do 800.000 evra nije problem već platu koju je klubu iz Ankare „zacepio“ Holanđanin.

Prethodnih sedam dana pregovori su bili inicirani u pokušaju pronalaska zajedničkog rešenja, ali od juče menedžment kluba čiji su članovi bivši igrači Partizana Nemanja Tomić i Petar Škuletić se okrenuo drugim rešenjima.

Donald ostaje u crveno-belim bojama, iako se videlo i sa Irtišem da nije fokusiran na svoj posao. Svakako je njegova želja da ide dalje, a ako ostane do isteka ugovora, još godinu dana, cilj mu je da dobije povišicu u Ljutice Bogdana, pošto trenutno ima 20.000 evra mesečno.

Ipak, do kraja prelaznog roka ima vremena za nove ponude iz Evrope.

0
0

3 Komentara

  1. Ja i dalje tvrdim da niko od zvezdinih stranaca neće otići iz Zvezde, jer toliko su dobri da ih niko neće! Mogu otići jedino ako ih Zvezd nekome uvali gratis! Ali ni tada ih nikpo neće jer šta će im?! Oni mogu jedino da im hvataju lopte.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter