9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ ZVEZDAŠKOJ JAVNOSTI: Ispunili ono što smo obećali, plaćen milion i otpisan nam je dug od 5,5 miliona!

Objavljeno: 13.07.17 u 13:47

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na dan utakmice sa Irtišom u Pavlodaru izašao je sa izjavom koja ohrabruje sve pristalice crveno-belih boja.

Finansijska situacija u Crvenoj zvezdi poslednjih godina je bolna tačka mnogih navijača, ali je prema današnjoj izjavi direktora Zvezdana Terzića ona od ovog popodneva mnogo bolja.

Kako je prvi čovek crveno-belih objavio, Zvezdi je otpisan dug od 5,5 miliona evra, a plaćeno je i Poreskoj upravi više od milion evra, te je prema njegovim rečima klub nastavio da funkcioniše u skladu sa zakonima.

– Zadovoljstvo nam je da možemo obavestiti zvezdašku javnost da smo ispunili ono što smo na skupštini našeg kluba obećali. Danas smo kiparskoj Marfin banci platili milion evra i time ispunili uslov da nam banka otpiše preostali dug od 5.5 miliona evra što su oni danas i uradili.

– Takođe, ove nedelje smo platili Poreskoj upravi republike Srbije vise od milion evra u skladu sa propisima zaostalih obaveza i time pokazali da smo odgovoran klub koji u potpunosti funkcioniše u skladu sa zakonima Republike Srbije.

– Napominjem, da smo pomenuti iznos od 2 miliona evra prihodovali iz inostranstva kao tržisno orijentisana kompanija i tako odgovorno ćemo i nastaviti, putem potpune finansijske stabilizacije kluba – naveo je Zvezdan Terzić u izjavi dostavljenoj srpskim medijima.

0
0

9 Komentara

  1. da li iko sa iq>80 moze da poveruje da je ovo odradjeno bez pritisaka sa vrha? ma jok ljudi u partizanu su nesposobni pogotovo u kosarkaskom klubu…

    0
    0
    Odgovori
  2. sto nama neko ne otpishe dugovanja…ma vi si igrate decije igre…kao recimo pas koshta 5 miliona…dali ste ga za dvije kokoshi od po 2.5 miliona eura…heheheheh…bagra nevikjena ste i ti i svi oko tebe

    0
    0
    Odgovori
    • Cuo si za izraz kamata na kamatu,i video sta se desi ljudima koji su dizali kredite u CHF,pa veca kamata nego glavnica.Vidis osnovni dug nije bio veliki,nego kamate i vezivanje za stranu valutu,je napravilo toliki dug.A te kredite su dizali oni koji su hteli Zvezdu zbog zemljesita i privatizacije za male par kao NPR Miskovic

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter