0
ATP

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Đoković danas definitivno igra, Partizan kreće u juriš na Ligu šampiona

Objavljeno: 11.07.17 u 08:50

Konačno ćemo dočekati meč osmine finala Vimbldona našeg Novaka Đokovića, a posebno su ovaj dan sa nestrpljenjem čekali navijači Partizana.

Dan će otvoriti Novak Đoković i Adrian Manarino, srpski i francuski teniser koji su svoj meč osmine finala na Vimbldonu trebali da igraju juče, ali je predugačak meč Nadala i Milera odložio taj duel za danas.

Oni će otvoriti današnji program na Vimbldonu od 13 časova, a taj meč možete da gledate na prvom kanalu SportKluba. U nastavku programa moći ćete da pratite i ostale duele dana na londonskoj travi.

Šlag na torti današnjeg dana, posebno za navijače Partizana, biće duel srpskog šampiona protiv Budućnosti iz Podgorice u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli će protiv prvaka Crne Gore igrati večeras od 20:45h na stadionu u Humskoj, a utakmicu će prenositi dve televizije – prvi program RTS-a, kao i prvi program TV ArenaSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter