0
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT / PETAR LAZIĆ

DEJO SAVIĆEVIĆ PRED ‘BALKANSKI DERBI’: Budućnost da izbaci Partizan? Kako?

Objavljeno: 11.07.17 u 10:51

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore ne vidi način na koji bi njegov šampion mogao da iznenadi i eliminiše Partizan iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šampion Crne Gore gostuje večeras Partizanu u prvom susretu dvomeča o kom se mnogo pisalo i pričalo prethodnih nedelja. Svojevrstan ‘balkanski derbi’ dobiće svoju prvu epizodu u trajanju od 90 minuta.

Navijači Partizana očekuju pobedu, što ubedljiviju, neutralni ljubitelji fudbala dobar fudbal i ‘rat’, ali samo na terenu, dok prvi čovek crnogorskog fudbala i legenda Crvene zvezde, Dejan Savićević, ne očekuje prolaz Budućnosti.

– Znate kako fudbal je nepredvidiva igra u kojoj ne pobeđuje uvek bolji. Samo, kada su u pitanju dve utakmice koje odlučuju o plasmanu za Ligu šampiona, onda se faktor iznenađenja svodi na minimum. Ako ćete iskreno, ne očekujem senzaciju i ne vidim način na koji Budućnost može da šokira Partizan – izjavio je za ‘Alo’ Dejan Savićević.

– Beograđani imaju kvalitetniji sastav, važe za apsolutnog favorita i mnogo su bliži prolasku u narednu rundu takmičenja. Ipak je Budućnost ovog leta napustio veliki broj igrača i teško je u tako kratkom roku nadomestiti odlazak Radunovića, ali i Vujovića, Vukčevića, Vušurovića, Raičkovića… Ovaj tim Budućnosti ima perspektivu, ali Partizan je u ovom trenutku preveliki zalogaj – poručio je Dejo Savićević.

Utakmica se igra večeras od 20:45h na stadionu u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter