0
Domaći fudbal

FOTO: FK RAD

PONOVO NA ZLATIBORU: Rad se vratio na drugi deo priprema

Objavljeno: 06.07.17 u 00:41

‘Građevinari’ se ponovo nalaze na popularnoj destinaciji.

Ekspedicija Rada se juče u popodnevnim časovima vratila na Zlatibor gde će obaviti drugi deo priprema.

Posle kontrolne utakmice u SC FS Srbije, koju je tim sa Banjice pobedio 2:1 protiv Radnika iz Surdulice, igrači ovog tima su se vratili na Zlatibor gde će se ponovo spremati za iduću sezonu. Ovo je drugi put da se Rad nalazi na pomenutoj planini na kojoj će odradtiti ceo tok spremanja.

Već u subotu Rad očekuju dve provere, prva u prepodnevnim časovima protiv Rudara iz Pljevlja, a potom popodne sa subotičkim Spartakom. U sredu, 12. jula, Rad će ponovo odigrati dve utakmice, poznat je za sada samo jedan protivnik i radi se o Borcu iz Čačka.

Prilikom povratka ka prestonici, ‘građevinari’ će ‘svratiti’ do Ivanjice na odmeravanje snaga sa Javorom.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SPISAK IGRAČA:

Darko Dejanović, Dušan Marković, Nikola Mirković, Zoran LJubinković, Nenad Lukić, Đorđe Denić, Aleksandar Lutovac, Filip Bainović, NJegoš Petrović, Dejan Parađina, Marko Jović, Lazar Milošev, Luka Petrović, Aleksandar Busnić, Strahinja Tanasijević, Boško Guzina, Filip Matović, Marko Stojanović, Nikola Šipčić, Igor Zonjić, Nedeljko Piščević, Vule Vujačić, Vladimir Volkov, Bogdan Mladenović, Nikola Maraš, Stefan Vico i Vanja Ilić.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter