0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MAXBET KVOTE: Vojvodina nije favorit u Slovačkoj, dobra kvota na goleadu Zvezde

Objavljeno: 06.07.17 u 13:00

Tri srpska kluba danas igraju revanš mečeve prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Prvo će na teren izaći Mladost i Vojvodina, a potom i Crvena zvezda.

Jedino je Mladost iz Lučana pretrpela poraz u prvoj utakmici. Kao i tada, ni sada tim iz Lučana nije favorit na gostovanju Interu iz Bakua. Kvota na pobedu Mladosti u Azerbejdžanu jeste 3.15, imajući u vidu da samo trijumf nije dovoljan srpskom klubu, već on mora biti ubedljiviji od tri gola, koeficijent da ekipa iz Lučana postiže tri pogotka što bi, bez primljenog, bilo dovoljno za produžetak jeste 8.75.

Vojvodina je u Novom Sadu imala dobru situaciju i prednost od 2:0, ali je potom primila gol od Ružomberoka koji je po kvotama ‘Maxbet‘ kladionice favorit večeras. Koeficijent na pobedu slovačke ekipe je 2,15, a na trijumf ‘lala’ – 3.10. Ono što bi Voši odgovaralo jeste i nerešeni ishod, kvota za to je 3.30.

U najboljoj poziciji pred današnje revanš utakmice jeste Crvena zvezda. Izabranici Vladana Milojevića imaju zalihu od tri gola za večerašnju utakmicu sa Florijanom, kvota na pobedu viceprvaka Srbije je skromnih 1,30. Više ljudi će sasvim sigurno pokušati sa igrama na golove Zvezde, da ponovi uspeh iz Beograda i triput zatrese mrežu, kvota je 2,20, a za četiri i više gola crveno-belih je kvota 4.33.

Kvote MaxBet kladionice za Ligu Evrope možete da pogledate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter