15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMOCIJA NAJSKUPLJEG POJAČANJA: Nisam razgovarao sa Partizanom, želeo sam samo da dođem u Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.17 u 15:22

Crvena zvezda je predstavila svoje novo pojačanje, napadača Aleksandra Pešića, dosadašnjeg igrača Tuluza.

Aleksandar Pešić u Crvenu zvezdu stiže za rekordnih 750.000 evra iz francuskog Tuluza, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Atalanti gde je odigrao samo šest utakmica. Uvodnu reč imao je sportski direktor Mitar Mrkela.

– Tri godine ugovor, dobro ga poznajem, sarađivali smo u svim reprezentacijama. Pokušao sam da ga dovedem i pre desetak godina kada sam bio direktor omladinske škole, ali sam malo zakasnio. Sada su se stvari poklopile i želim mu puno uspeha u našem klubu – najavio ga je sportski direktor Mitar Mrkela.

– Hvala ljudima iz kluba koji su uložili veliki trud da me angažuju. Čast mi je da igram za ovako veliki klub. Daću sve od sebe na treninzima i utakmicama da opravdam poverenje. Spremam sa maksimalno, želimo da vratimo titulu na Marakanu – bile su prve reči novog napadača Crvene zvezde.

– Presudno je bilo jer me je zvala Crvena zvezda. Što se tiče fizičke spreme, pripreme smo počeli pre 10-ak dana, ali sam ja trenirao i pre toga. Nisam spreman 100 posto, ali ću biti, nadam se, za drugo kolo kvalifikacija Lige Evrope.

Na pitanje novinara HotSporta u vezi dugo spominjanog transfera u Partizan, koji ga je takođe želeo, Pešić je bio jasan.

– Nijednog trenutka ja lično nisam razgovarao sa Partizanom. Od prvog dana sam bio u kontaktu sa sportskim direktorom Crvene zvezde i ako bih se vraćao u Srbiju, to je mogla da bude samo Crvena zvezda. Glava mi je bila samo ovde. Kontaktiralo me je dosta klubova iz inostranstva, ali želja mi je bila da dođem ovde – istakao je Pešić.

Evo kompletne promocije novog napadača crveno-belih, koji je istakao i da mu najviše odgovara igra sa dva špica u napadu, kao i da će nositi broj 45 ukoliko je slobodan.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

15 Komentara

  1. Ej covece plitak si, muka mi je od ovakvih izjava. Uvlaci se navijacima. Pa pokazi se na ternu I svi ce da te private a ne ono „sao u Zvezdu sam hteo I nigde drugde“ Ma daj bre

    0
    0
    Odgovori
  2. Pisete da nije mogao nigde,pa došao u Zvezdu i raspali srpski fudbal!!!E, pa braco ovakvi igrači možda i ozdrave srpski fudbal,a sto se tiče njegovih kvaliteta uvalice bar 5 komada patlidžanu ove sezone.Zivi bili svi,a najviše komentatori ovih naših fudbalskih vesti

    0
    0
    Odgovori
    • I Vujaklija je najavljivao da ce on sam dati tri komada Partizana pa da izvede neki svoj performans ali…Zvezda u prethodna 4 derbija dala 2 gol svjh 12 igraca,pomocni sudija obradovic.

      0
      0
      Odgovori
  3. Naravno da ga nije zvao Partizan. To je samo bila patka njegovih menadzera i Terzica da se ovajde na racun Zvezde. Uostalom koga bi on to mogao da zameni u navali Partizans. Djurdjevic,Tavamba,Leonardo,Jovanovic,Suma. Gde bi ti jadnice mogao ovde da se ubodes.

    0
    0
    Odgovori
  4. Da si vredeo ostao bi preko a kad su te vec najurili pobegao si u Srbiju.Da je dosao u Partizan rekao bih ni u jedan klub u Srbiji ne bi dosao samo Partizan dolazi u obzir.Ko da vise para toga ce da voli.

    0
    0
    Odgovori
  5. Iskreno i nazalost, zvezda unazadjuje igrace i upropascava tako da decko mnogo si se zajebao ali ustvari mozda za bolje i nisi.

    0
    0
    Odgovori
    • Чудии се твом интересовању. Ипак си уложио примјеран напор да све ово прочиташ и прокоментаришеш. А због кога? Никаквог играча.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter