1
Evropske lige

FOTO: fifa.com

IVAN ŠAPONJIĆ ZA HOTSPORT: Došao sam u jaku ligu, vreme je za golove!

Objavljeno: 03.07.17 u 19:00

‘Zlatni orlić’ Ivan Šaponjić napustio je Benfiku i narednih godinu dana provešće u osvajaču Kupa Belgije Zulte Varagemu, a prva očekivanja visoki napadač je otkrio za HotSport.

– Došao sam u Zulte Varagem, jer želim da igram, to mi je potrebno. Ovde je veoma jaka liga, ima dosta dobrih ekipa, a igramo i grupnu fazu Lige Evrope, što garantuje šest kvalitetnih mečeva. Iznenadio sam se kada sam došao, ovde je sve na svom mestu, pozitivno, ljudi iz kluba su izuzetni, pričao sam već sa trenerom, objasnio mi je šta treba da radim na terenu. Već 22. jula nas očekuje Superkup Belgije protiv Anderlehta, sad želim da se pripremim za tu utakmicu, jer svi u klubu veruju da možemo da uzmemo trofej već na početku sezone – počeo je priču za HotSport, Ivan Šaponjić.

Dokle Zulte Varagem može u Evropi imajući u vidu da takmičenje počinjete u grupi?

– Videćemo ko nam zapadne u grupi, nadam se dobrom žrebu, a potom pobedama i golovima, zbog čega sam i došao u klub.

Godinu danas si na pozajmici u Belgiji, šta posle?

– Očekuje me godinu dana ovde, nadam se povratku u mladu reprezentaciju Srbije gde nas čekaju kvalfikacije za EP koje je sada kvalfikaciono za Olimpijske igre. Što se kluba tiče, videćemo, želja mi je da dokažem kvalitet u Belgiji, a za posle ćemo videti. Benfika se pita, njihov sam igrač – rekao je Šaponjić.

FOTO: STARSPORT

Da li pratiš Partizan u kome si igrački stasao?

– Naravno, Partizan je moj klub. Verujem da mogu do Lige šampiona, svaku utakmicu gledam – zaključio je Šaponjić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter