6
Domaći fudbal

PARTIZAN BEZ KONCENTRACIJE: Tri kardinalne greške, tri jeftina gola – odbrana crno-belih će morati mnogo bolje!

Objavljeno: 01.07.17 u 18:53

Fudbaleri Partizana doživeli su prvi poraz na pripremama, a bolji od šampiona Srbije bio je CSKA iz Moskve rezultatom 3:0 (2:0).

Posle dva poraza na Zlatiboru, od Zete (0:1) i lučanske Mladosti (0:1), zatim i dve pobede u Moravskim Toplicama protiv Kapfenbergera (2:0) i Kopenhagena (3:2), crno-beli su danas poraženi od još jednog izuzetno jakog protivnika.

CSKA je bio bolji od srpskog prvaka rezultatom 2:0, ali je ostao utisak da je Partizan mogao da postigne makar jedan pogodak. Posebno u drugom poluvremenu.

U prvih 45 minuta su nastupili uslovno rečeno ‘drugopozivci’ Miroslava Đukića i oni su bili nešto slabije karike u igri ‘parnog valjka’, što je oslikao i rezultat.

‘Armejci’ su poveli u 17. minutu preko Kučaeva posle velike greške Strahinje Bošnjaka. Bila je to prva velika greška, a i naredne dve neshvatljive su dovele do još dva gola ruskog tima.

U 33. minutu nova velika greška. Filip Kljajić je kardinalno pogrešio dodavši loptu pravo u noge Vitinju, koji ju je rutinski sproveo u mrežu za 2:0.

Partizan je proigrao ulaskom ekipe sa klupe u nastavku, posebno ulaskom Uroša Đurđevića i Leonarda, što se i videlo po nekoliko prilika pred golom Rusa.

Međutim, nije bilo koncentracije, a posebno osam minuta pre kraja, kada je Nemanja Stevanović napravio strašnu grešku i poklonio rivalu još jedan gol.

Takve greške se neće praštati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali ostaje još dosta vremena da se do 11. jula te stvari isprave i ekipa naoštri da pod svetlima reflektora stadiona u Humskoj sve bude utegnuto za gostovanje Budućnosti iz Podgorice.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN, prvo poluvreme: Kljajić, Radin, Marković, Miletić, Bošnjak – Marjanović, Jevtović, A. Stevanović, Pantić – Tavamba, Đilas.
Drugo poluvreme: N. Stevanović, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Kosović, Everton, Mihajlović, Janković, Leonardo, Đurđević, Đuričković, Ilić, Jovanović.
Trener: Miroslav Đukić

CSKA: Pomazun – V. Berezucki, Černov, A. Berezucki – Natho, Fernandez, Šenjikov, Kušaev, Vernblum – Čalov, Vitinjo. Rezerve: Milanov, Tošić, Gordušenko, Nababkin, Zameletdinov, Hasonov, Efremov, Alibekov, Ovčinikov, Kirnac, Tkačov.
Trener: Viktor Gančarenko.

[/stextbox]

0
0

6 Komentara

  1. Ima ovo i pozitivnih stvari.Svi ovi klinci su izuzetno talentovani ,ali na ovoj utakmici su sami sebi pokazali da još nisu zreli za seniorski fudbal i lakše će primiti odluku da odu u Teleoptik.Što se golmana tiče,još od Šaranova sam imao tremu kad mu vraćaju loptu.Ova dvojica,mada mislim da je Stevanović bolji,su katastrofa.Profesionalno igraš fudbal,jedina igra koja se igra nogom,a ti ne znaš da igraš nogom.Pa što su se opredelili da igraju fudbal,ili su golmani zato što nisu znali da igraju nogom.Treba primeniti Duletov metod,od šest ujutru do dva popodne(osam sati),svaki dan dok ne nauče da jedan drugom vraćaju loptu i zatim ispucavaju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je kad golmani glume igrace! To je „Stojke sindrom“! Ja bih licno zabranio golmanu da se poigrava sa loptom. Mora to mnogo jednostavnije, a koncentracija da bude uvek, svakog trena, na maksimalnom nivou. Samo, nemojmo sada drvlje i kamenje po nasim golmanima, dobri su oni obojica ali, to se desava. Sada je Djukic i Pandur takodje, na cisto sta treba popraviti.Ne bih malogbosnjaka optuzivao za gol , za mene je krivlji levi bek kojeg nigde nije bilo tamo. Inace, u nekoliko slucajeva su bekovi, sa obe strane, ispadali iz igre, nije ih bilo gde treba da budu i Rusi su to obilato koristili i uletali u slobodan prostor. To se cak i Vuletu dogadja. Ekipa mora i da nauci kako da reaguje svaki igrac koji se nadje u okruzenju protivnickih sam, nema tu petljanije, tu se trazi jednostavno resenje, pucaj bre ili u dubinu polja ili u aut a ne da seprtljas i da ti oduzmu loptu, pa kontrica! To je lose funkcionisalo danas. Sa ruskim ekipama to ne ide jer su ostre,odnesu te odmah i ostajes bez lopte a to je vrlo opasno jer dajes sansu protivniku, sansu za kontranapad. Da li sam u pravu? Prosudite sami, a voleo bih da neko iz tima ovo procita. Ne treba im bolja dijagnoza. Leo je suvi talenat, svaka mu cast. Djuka je premoren, slabo je odigrao, nije se ni video. No, ne brinem za njega.

    0
    0
    Odgovori
  3. rezervisti igrali prvih 45 minuta, i poklonili dva gola, drugo poluvreme , pogotovo do 80. minuta(do kad je Leo imao snage) odlican Partizan.
    Ako budemo igrali protiv Buducnosti 180 minuta, kao danas sto smo igrali od 46. do 85. minuta, Biducnost ce proci kao oni bosanci pre 10 godina

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo su pripreme, bili su potpuno kompetentni, znaju oni koji su gledali mec, bice to super, golmani su malo glupavi i opusteni ispali.. oba..

    0
    0
    Odgovori
  5. Moze, samo dobrog golmana sto Partizan nema. Ova dvojica su danas dali autogolove. Ovako ne grese ni oni decaci na nekoj seoskoj livadi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter