5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA BRZO REAGOVALA: Bivši fudbaler Zvezde na klupi Novosađana

Objavljeno: 30.06.17 u 12:28

Odluka da otpuste trenera Radoslava Bataka nakon pobede nad Ružomberokom mnoge je iznenadila, ali rukovodstvo Vojvodine već je pronašlo novog šefa stručnog štaba.

Na klupu „lala“ sešće Nenad Vanić, 47-godišnji nekadašnji fudbaler Vojvodine i Crvene zvezde.

Promocija bi trebalo da bude održana danas popodne, posle sastanka u sportskom centru „Vujadin Boškov„, nakon čega je na programu i prvi trening.

Vanić je sezonu završio u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, sa kojim je ispao iz elite, a prvi zadatak koji su postavili čelnici Mijić i Vuković je da narednog četvrtka eliminiše Ružomberok. 

Vojvodina na revanš putuje sa golom prednosti (2:1), a ostaje da se sačeka da li će ovaj „zemljotres“ doneti željeni pomak na terenu.

Tokom karijere, Vanić je predvodio Radnički iz Stare Pazove, Slogu iz Petrovca na Mlavi, Donji Srem i Bežaniju. Afirmisao se sa Metalcem, koji je doveo do Superlige, a ovo mu je do sad najveći ispit.

 

0
0

5 Komentara

  1. kad daje pare on je gazda a ne navijaci. Nece mu oni odredjivati ko je trener i kad ce da otera Palkovljevica i Melega. Bez gazde nema kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. dobro je da postoji neko kome navijaci (firma) ne mogu da upravljaju. Neka menja i trenere i tera Palkovljevica i Melega kad ucenjuju. On daje pare a ne navijaci

    0
    0
    Odgovori
  3. Šta je ovoj dvojici??? Dovode čoveka kome su svi klubovi promenili rang takmičenja na niže!!! Jel im ovog uvalio Terzić???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter