0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILETIĆ UZEO ZANIMLJIV BROJ: Štoper ili desni bek? Evo koja pozicija mu više odgovara… (FOTO)

Objavljeno: 29.06.17 u 11:01

Zanimljiv je bio kratak brifing sa novinarima Nemanje Miletića, novog štopera Partizana, neposredno po potpisivanju ugovora u Moravskim Toplicama.

Miletić je rano jutros doputovao u Sloveniju i odmah po sletanju potpisao ugovor sa Partizanom na tri godine u društvu potpredsednika Vladimira Vuletića. Prve impresije bile su veoma dobre.

– Dolaskom u Partizan ispunio sam jedan san, a sada želim da mi se ostvari drugi – da s crno-belima uđem u Ligu šampiona. Veliko zadovoljstvo mi je što sam ovde i rečima ne mogu da opišem koliko sam srećan – rekao je novi štoper crno-belih, a prenosi ‘Mondo’.

– Objasnio sam i belgijskim medijima da je Partizan u Srbiji kao tamo Anderleht. Ostvario mi se san. Pratio sam crno-bele i prošle sezone u Supeligi… Najbitnije je da je kostur tima ostao isti, a čitam – još ćemo da se pojačamo, bićemo ozbiljni, možemo daleko da doguramo – ističe Miletić.

Ono što možda i najviše zanima navijače jeste – na kojoj se poziciji bolje snalazi, pošto je poznato da pokriva i mesto štopera i desnog beka.

– Pozicija štopera mi mnogo više odgovara. Ali nije mi problem ni bek, nijedno mesto mi nije strano – poručio je Miletić.

Zanimljivo će biti videti i kako će saigrači, ali i novinari i komentatori nazivati dvojicu Nemanja Miletića, starosedeoca levog beka i novajliju štopera.

– Uf, znam… Video sam na Instagramu da su nam čak i nadimci isti, i njega zovu ‘Mileta‘. Igrali smo više puta jedan protiv drugog. Nadimak mi je u Belgiji bio ‘Nema‘, pa je najbolje da tako nađemo način da se razlikujemo – predložio je bivši defanzivac Vesterloa.

Još jedna interesantna stvar je i izbor njegovog broja na dresu ‘parnog valjka’.

– Razlog je taj što je moja sestra rođena 7. marta, Mislim da ću da zadržim 73… Inače, nosio sam 33 jer je zbir brojeva datuma njenog rođenja 33 – pojasnio je Miletić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter