2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LE: Delije optimistične zbog Rikardinja, Boaći i Srnić tresli mreže (FOTO)

Objavljeno: 29.06.17 u 22:32

Na premijeri ove sezone, crveno-beli su upisali sigurnu pobedu.

Crvena zvezda je na svom stadionu porazila Florijanu rezultatom 3:0.

Činilo se da je još u drugom minutu sudija mogao da pokaže na belu tačku, kombinovali su Stojković i Boaći, uposlili Rikardinja koji je pao u kaznenom prostoru Maltežana, ali je delilac pravde rešio da ne svira jedanaesterac. A onda zamalo da gosti prirede ‘hladan tuš’ igračima i navijačima Zvezde, u prvom opasnijem napadu je Frimpong pogrešio na sredini, potom je Varela gađao sa više od 30 metara i pogodio stativu.

FOTO: STARSPORT

I crveno-beli su pogodili okvir 15-ak minuta kasnije, u jednoj kranje bezazlenoj situaciji je skoro iz ‘mrtvog ugla’ pokušao Srnić i pogodio spoljni deo stative Florijane. Boaći je u 33. i 39. minutu imao dve izgledne prilike, ali je u oba navrata loše zahvatio loptu i bio bezopasan.

A potom akcija koja je rešila dalji tok utakmice. Enco Ruiz je oborio Nemanju Milića u svom kaznenom prostoru nakon sjajnog prodora igrača Zvezde, zaradio crveni karton i doneo veliku šansu Zvezdi za gol. Penal je veoma sigurno i dobro izveo Ričmond Boaći koji je pogodio sam ugao gola Florijane.

FOTO: STARSPORT

U 68. minutu je Nenad Milijaš na terenu zamenio Milića što je imalo uticaja na igru u ostatku utakmice Zvezde. Prvo je iskusni vezista veoma dobro gađao iz slobodnjaka, a potom i veoma nezgodnim centaršutem iz kornera naterao golmana Florijane da loše reaguje i ‘nabaci’ loptu Slavoljubu Srniću koji je glavom povećao vođstvo.

Posao je u samoj završnici završio Ričmond Boaći koji se najbolje snašao u protivničkom šesnaestercu posle još jednog kornera Milijaša koji je doneo nove muke Florijani.

(Izvor: YouTube/FootyLive)

0
0

2 Komentara

  1. Milojeviću, oprema za analitiku „Katapult“ ti je pokazala ko može a ko ne, igrati u Zvezdi. Ali, ti to ne shvataš, jer da si shvatio ne bi u tim stavio igrače koji su bili najgoeri na testu, Donald, Letalek i Milijaš. Zato nam je igra bila spora, jalova, neborbena. Da nije isključen igrač i dosuđen penal, pitanje je kakav bi bio konačan rezultat, protiv ekipe podvodnih ronilaca sa Malte. Sa ovakvim trenerima koji rade u srpskom fudbalu, fudbal nam je u zapećku. To su pokazali i Milojević i Batak, iz Vojvodine i pogotovo Milovanović, iz Lučana, kome je glavni oslonac njegove genijalne taktike, „parkirani autobus“ i dugačka lopta na Sašu Jovanovića. pa, ako šta Saša uradi, uradi! Svi su ga više pročitali!

    0
    0
    Odgovori
  2. Imaju zašto,veruj Hotsportu!!!Prvi mačići se bacaju u vodu,tako tradicija kaže!!!Ovi Vladanovi ce da izginu sigurno za Zvezdu,a ostali neka se brinu za budućnost !!!veliki sportski pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter