2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠPANCI NA POTEZU: ‘Zlatni orlić’ hoće u Zvezdu!

Objavljeno: 28.06.17 u 09:49

Odluka pada najkasnije u narednih sedam dana, a Crvena zvezda bi time rešila poziciju štopera, neki od kandidata bi ostali praznih ruku.

Nije tajna da su Crvena zvezda i Srđan Babić jos pre nekoliko nedelja stupili u kontakt oko povratka mladog defanzivca u Srbiju i da posle Vojvodine obuče dres beogradskog kluba. Kako HotSport saznaje, stiglo se na pola puta i obostrana želja nije sporna, ali je sve u rukama sportskog sektora kluba iz San Sebastijana.

U klubu vagaju koji je sledeci korak najbolji za defanzivca, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Reusu. Imao je dobar učinak i možda novi trener hoće da ga proveri na prvom delu priprema i zbog činjenice da Babic ima ugovor do juna 2019. godine. Ukoliko se u Sosijedadu odluče za iskusnije i pojačanja koja su u najavi, onda će Srbin verovatno dobiti zeleno svetlo za boravak u Beogradu do narednog leta. Konačna odluka uslediće verovatno početkom jula, a ako se slože kockice otpašće opcija povratka Nikole Vujadinovića.

Danas lekarske preglede treba da odradi Aleksandar Pešić i potpiše ugovor na tri godine. Napadač je kupljen od Tuluza i plaćen je čak 750.000 evra.

0
0

2 Komentara

  1. Pravi posao treba traziti otkupnu klauzulu.Ristića mnogo cenim ali vidi se da ga je Božović ubioindolentno se ponašao stalno),Treba pritisnuti Čaušića i Jovičića i mislim da treba ostaviti Kangu on bi u sistemu sa 2 Špica bio bum.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter