6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJK DEMANTOVAO GLASINE: Pogledajte novu i poboljšanu verziju dresa Partizana (FOTO)

Objavljeno: 26.06.17 u 16:15

Iako se činilo da će crno-beli i ove godine igrati u istoj opremi, ipak nije tako.
Mada je činjenica da je Partizan u kategoriji klubova sa najmanje prodatih dresova, ‘Najk’ će svakako raditi šampionu Srbije novu opremu.

Danas je u najavi za jubilarni 100. ‘Partizanov vesnik’, voditelj te emisije bio obučen u dres koji liči na prošlogodišnji rezervni šampiona Srbije, s tim što je u redizajniranoj verziji što se najviše zapaža na donjim delovima rukava. Takođe, razlika se uočava i na ramenima na kojima se nalaze crni kružići.

Ovo bi trebalo da i u sezoni 2017/18 bude rezervna verzija dresova pored one standardne crno-bele za domaći teren.

Iako je nastala priča o tome da će Partizan dve godine igrati u istim dresovima, već na samom početku priprema se videlo da je kompanija ‘Najk’ stručnom štabu crno-belih poslala nove trenerke sa fluoroscentno-žutim trakama. Uostalom, pogledajte razliku:

FOTO: STARSPORT
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

0
0

6 Komentara

  1. Ne vidim razlog da se menja dres svake sezone. A sto se male kupovine dresova tice svako pametan zna zbog cega. Da je u pitanju i najbolji klub na svetu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Beli dresovi iz prosle sezone su mnogo lepsi u odnosu na ovaj koji reklamira voditelj „Partizanovog vesnika“. Ne mogu da shvatim dizajnere tako velike svetske marke da nemaju ni malo osecaja za estetski lepim i originalnim idejama. U vecini slucajeva, jednostavnost je bolja od nametnute inovacije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter