1
Domaći fudbal

DEŽA VU: Iskusni štoper ovog puta muči crveno-bele (FOTO)

Objavljeno: 26.06.17 u 16:37

Iako je bilo reči o tome da je dolazak Nikole Vujadinovića u Crvenu zvezdu već rešen, saga se iznenada nastavila, preneli su domaći mediji.

Iskusni štoper je, prema navodima Sportskog žurnala, tražio od čelnika crveno-belih da razmisli o ponudi i konačan odgovor da 1. jula.

Vujadinović je slobodan igrač posle raskida saradnje sa Osasunom, ali njegov cilj je da i dalje ostane u inostranstvu ukoliko je to moguće. Zato je i tražio vreme.

Ova situacija sve više liči na onu ‘sapunicu’ sa Partizanom u kojoj je Vujadinović takođe imao glavnu ulogu. U dva navrata je bio na meti crno- belih i oba puta je izabrao inostranstvo.

Zvezda, s druge strane, ima štoperski tandem Savić i Frimpong za prvo kolo kvalifikacija protiv Florijane.

Nikola Vujadinović 31. jula puni 31 godinu. Tokom karijere igrao je za mnoge klubove poput Zete, Javora, Udinezea i Aberdina.

0
0

1 Komentara

  1. Trener koji postavi Savića i Frimponga, na mesta štopera, sam sebi kida granu na kojoj sedi! Jer, vidi se kao iz aviona, da taj trener nema veze sa poslom s kojim se bavi! Jer, Zvezda za sada ima samo jednog centarhalfa Frimponga, o čijim kvalitetima je bespotrebno govoriti, dovoljno je setiti se samo utakmice sa Voždovcem, kada se videlo da je bio krivac za sva tri gola. Savić je jedini centarhalf koji je doveden u prelaznom roku a to je pozicija koja je gorući problem u timu. Doveden je igrač, za kojeg smo jedva čekali da ode te 2007.g., jer je bio rupa u timu. Za prvih 8 godina u inostranstvu je u Engleskoj, Francuskoj i nemačkoj „cvajti“, odigrao samo 4 (četiri) utakmice. U poslednje 2 gidine je povremeno igrao u moldavskoj ligi (koja je dno dna). Nakon isteka ugovora, kao i u slučaju Rikardinja, Šerif mu nije ponudio produženje ugovora, nezadovoljan njegovim kvalitetima. Sa njima u timu sigurno ćemo izgubiti utakmicu protiv Florijane!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter