0
Domaći fudbal

FOTO: Radnik Surdulica

RADNIK KAO PROVERA ZA EVROPU: Surduličani gostovali Levskom iz Sofije (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 25.06.17 u 00:41

U okviru prvog dela letnjih priprema Radnik je ovog vikenda bio gost prvoligaša Republike Bugarske, ekipi PFK Levski iz Sofije.

Dve ekipe sastale su se u Sportskom centru „Pravec“, inače bazi tamošnje reprezentacije, kojom prilikom je odigran i prijateljski susret.

Ova utakmica, inače „generalka“ domaćina pred utakmice sezone Lige Evrope, odigrana je u pravom prijateljskom duhu. Tim Sime Krunića izašao je u dve postavke po poluvremenima a na vrlo toplom vremenu, rezultat u korist domaćina 1:0, već u 6. minutu postavio je Roman Prohazka.

Utakmica odigrana u onom duhu u kome i jesmo sa ovim klubom iz Bugarske. Momci su su se izuzetno zalagali, no put je učinio svoje, daljina pre svega, visoke temperature ovih par dana i baš u vreme odigravanja utakmice (18:30), no sve u svemu zadovoljni smo pristupom igre, nivoom respekta prema domaćinu i siguran sam da ovakvih prilika treba biti češće – rekao je nakon meča trener Krunić.

Ekspedicija Radnika boravila je u ekluzivnim apartmanima Riu Pravets Golf & Spa Resort, u mestu Pravec, nadomak najveće sportske baze republike Bugarske.

Fotogaleriju možete videti ovde:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter