8
Evropske lige

OVAKVIM STVARIMA NIJE MESTO U SPORTU: Skandalozna izjava pomoćnog trenera Rijeke o Srbima (FOTO)

Objavljeno: 25.06.17 u 00:20

Kroz čitavu istoriju sveta, sport je imao posebnu „težinu“. Recimo, tokom perioda antičke Grčke, česti ratovi između tadašnjih gradova-država, takozvanih „polisa“, prekidani su zbog Olimpijskih igara. 

Takođe, i fudbal je imao takvih „momenata“, pošto su u oba svetska rata zabeležene situacije kada bi borbe bile prekidane, a dve strane se sukobile na jednom drugačijem polju – fudbalskom.

Ipak, sve to nije verovatno bilo ni na kraj pameti pomoćnom treneru Rijeke, Vjekoslavu Miletiću, koji je u razgovoru sa novinarima „Večernjeg lista“ rekao nešto što će, bez ikakvog razloga i povoda, probuditi duhove na prostoru bivše Jugoslavije:

– Srušio sam srpski avion na ličkom ratišu 11. novembra 1991. godine. Dogodila se situacija da sam imao oružje “strelu 2” na ramenu. Opalio sam i što bi fudbaleri rekli, pogodio. Često sebi kažem da ću jednog dana, kada budem podvlačio crtu na, prvo mesto staviti učešće u ratu, pa tek onda ostalo.

Kek i Miletić FOTO: Večernji

Nekim stvarima jednostavno nije mesto u sportu, a pogotovo ne u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu… A čini se, ni nekim ljudima.

1
0

8 Komentara

  1. Sta mislte kakav bi odjek ne u ex yu nego u celoj evropi imala ista izjava da ju je srbin izgovorio iz bilo kog kluba ,kakvi bi komentari bili u evropi i svetu,ovome ,njagori su upravo ovakvi pokatoliceni srbi ej bre MILETIC hrvat ahhahaha.Oni su se u ratu njavise dokazivali da su vece hrvati odnosno ustase od izvornih,recimo porodica ovog lika je verovatno medju 250 hiljada pokatolicenih srpskih porodica u NDH.Sada on zivi u uverenju da je hrvat, i mrzi one cijem rodu i narodu pripada ,hrvati su nastali iz negacije da su srbi ,koju im je nametnula Austrougarska i Vatikan.

    0
    0
    Odgovori
  2. A što nisu rušili avione koji su bombardovali kolonu žena,deca i staraca kada su izbežali 05.08.1995,gde je tim avionima bilo mesto ali neka vidi onaj gore sve,sve će vas stići božja pravda za to što ste radili,živi bili pa videli!

    0
    0
    Odgovori
  3. Podrška Miletiću za rušenje aviona koji je ipak završio tamo gdje mu je i mjesto i gdje će završiti svi avioni koji se budu dizali da ubijaju nedužne ljude.

    0
    0
    Odgovori
    • Покатоличени Србине, је л се ти онако кад си сам понекад застидиш кад напишеш нешто овако? Ал искрено?
      Срамото српска

      0
      0
      Odgovori
    • Pokatoliceni Srbi, bez korena i istorije….otpad ljudski… Mileticu Srbine, jadan li si…. Gori si od ovog „anonimnog“ smeca…

      0
      0
      Odgovori
  4. Човек се презива Милетић…
    Од свих Срба, најгори су Хрвати.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter