0
Fudbal

KUP KONFEDERACIJA: Treće kolo obeležio remi Čilea i Australije i velika greška sudije u meču između Nemačke i Kameruna (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.17 u 19:37

U poslednjem, trećem kolu B grupe Kupa Konfederacija, Čile i Australija su remizirali 1:1, a Nemačka je bila mnogo bolja od Kameruna i ostvarila pobedu rezultatom 3:1.

Iako je utakmica između Čilea i Australije je počela velikom šansom za reprezentaciju Čilea, do pogotka nije došlo. Usledilo je mnoštvo žutih kartona za reprezentaciju Australije, a zatim sama završnica poluvremena i prvi gol u 36. minutu Džejmsa Troisija uz asistenciju Robija Krusea. Ovo je Troisiju bio drugi pokušaj za pogodak, čime je Australija povela 0:1.

U 67. minutu usledila je osveta Čilea kada je Eduardo Vargas je glavom dodao loptu, a dočekao ju je Martin Rodrigez i glavom poslao u mrežu za izjednačenje.

Čile je ubrzo zatim imao veliku šansu za pobedu ali je Aleksis Sančes glavom poslao loptu pored desne stative.

U utakmici između Nemačke i Kameruna u prvom poluvremenu nije bilo većih šansi za pogodak, međutim drugu deonicu utakmice su obeležila četiri gola i crveni karton za Kamerun.

Prvi gol za Nemce postigao je Demirbaj u 48. minutu. Usledio je crveni karton za Mabuku iz ekipe Kameruna, a zatim i gol glavom Tima Vernera kojim je Nemačka povela 2:0.

Vinsent Abubakar smanjuje gol razliku golom glavom tik ispod prečke u 78. minutu meča, ali samo tri minuta kasnije Timo Verner postiže pogodak za konačnih 3:1 za Nemačku.

Nemačka je sada prva u grupi sa sedam poena, a Čile drugi, tako da su se plasirali u polufinale Kupa konfederacija u Rusiji.

<iframe width=“600″ height=“550″ src=“https://www.youtube.com/embed/K4rfGrr-iOA“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Čile- Australija (1:1)
(Troisi 36, Rodrigez 67)

Nemačka- Kamerun (3:1)
(Demirbaj 48, Verner 66, 81, Abubakar 78)[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter