0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VREMEPLOV: Kako su Projić, Gogić, Stojanović i ostali odneli Kup Srbije u Jagodinu (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.17 u 23:55

Na veliko iznenađenje, te 2013. godine osvajač Kupa Srbije bila je Jagodina.
Jagodinci su u finalu tog takmičenja rezultatom 1:0 porazili Vojvodinu.

U Novom Sadu se i pre tog čuvenog finala stvarala slavljenička atmosfera, iako tih odlučujićih 90 minuta nije ni počelo, kamoli prošlo. Sa 87 autobusa je 11.000 navijača crveno-belih krenulo put prestonice, ali su se u ‘srpsku Atinu’ vratili razočarani.

To je bilo prvo finale Kupa još od 1987. godine u kojem nisu učestvovali ni Partizan ni Zvezda, na početku duela je Vojvodina imala više loptu u posedu, Oumaru je imao nekoliko dobrih prilika ali nije uspevao da zatrese mrežu. Pet minuta posle te prilike je Jokić igrao rukom u svom šesnaestercu, to je primetio Milorad Mažić i pokazao na belu tačku, a sa nje je precizan bio Đurić.

Drugih 45 minuta je prošlo u potpunoj inicijativi Vojvodine, ređali su se napadi Novosađana ali je Jagodina uspevala da se još bolje brani. U poslednjih 15 minuta, već umorni igrači Vojvodine su počeli da srljaju, i tada su Jagodinci igrali odmereno i stigli do velikoh uspeha.

(Izvor: YouTube/Internet portal RTS-a)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

JAGODINA: Bondžulić, Dukić, Projić, Mihajlović, Živanović, Gogić, Cvetković, Đurić, Lepojević, Arsenijević (od 81. Stojkov), Stojanović.

VOJVODINA: Supić, Radoja, Trajković, Jokić, Vulićević, Ađuru, Pavlović, Vranješ, Alivodić, Katai (od 65. Šušnjar), Oumaru.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter