4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA NAVIJAČE ZVEZDE: Čekali su, čekali i – dočekali! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.17 u 23:23

Crvena zvezda u četvrtak igra prvi meč u sezoni, protiv Florijane sa Malte, a dobre vesti stižu, kada je u pitanju prenos.

Naime, navijači Crvene zvezde će duel prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, prema poslednjim informacijama, moći da gledaju na RTS-u.

Zvanične potvrde u vidu stavljanja susreta u programsku šemu još uvek nema, ali se čini da su šanse da nacionalni servis prenosi ovaj duel veoma velike, što znači da se Zvezda vraća na RTS nakon četiri godine „odsustva“. 

Poslednji duel koji je ova televizija prenosila, kada su u pitanju utakmice tima sa Marakane u evropskim takmičenjima, igran je 2013. godine, protiv ukrajinskog Černomoreca.

 

0
0

4 Komentara

  1. ..izgleda da su im se lekovi podudarili, kada su resili da u DIREKTnom tv prenosu gledamo sramotu Srb. kako ih Maltezi odjavljuju iz ove fudbalske price i JAVNO ih stavljaju na stub srama po modelu LEA I URKETA32. Poruka za FKcz je, da ostanu na Malti celu sezonu kupanja (koja tamo traje 8-9 meseci..), a braca Grobari-MALTA ce im VEC omoguciti ‘ugodno letovanje’ o sopstvenom trosku, tipa pranje casa, ciscenja plaze i javnih toaleta itd itd.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter