5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PREGOVORI U TOKU: Dva velika pojačanja blizu Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 24.06.17 u 13:32

Kako je HotSport već pisao, crveno-beli žele da dovedu crnogorskog defanzivca i učinili su velike korake ka ostvarenju tog cilja.

Ponuda je na stolu Marka Baše, a zelja uprave tima iz Ljutice Bogdana je i Gabrijel Markinjos iz Korintijansa.

Bliži se start sezone u Evropi za Crvenu zvezdu, a pojačanja se traže na nekoliko strana. I kako je HotSport najavio ponuda je poslata Marku Baši, koji je na kraju sezone posle nastupa za Lil, sporazumno napustio klub iz Francuske.

Iskusni defanzivac i reprezentativac Crne Gore, rođen u Trsteniku i ima i srpsko državljanstvo tako da u slučaju da prihvati nastavak karijere u Ljutice Bogdana – nije stranac tom slučaju zadnja linija je cementirana uz povratnika Vujadina Savića i Abrahama Frimponga (dobija srpski pasoš) čime se otvra pozicija za dovođenje plejmekera iz Brazila, pošto će verovatno uslediti prodaja Gelora Kange.

Na listi želja je Gabrijel Markinjos iz Korintijansa, koga pre dve godine nije uspeo da angažuje Partizan. Investicija nije jeftina, ali pošto se planira prodaja većine stranaca uz Plavšića i Ristića imaće novca za nove projekte. Ipak, treba sačekati završni čin do kraja meseca.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
0
0

5 Komentara

  1. Baš bih voleo da vam dođe Baša. Možda napravi neki kiks u derbiju posto čoveka lično poznajem i znam da je VELIKI Partizanovac.

    0
    0
    Odgovori
  2. Opet Terza krenuo na nadgornjavanje sa Partizanom…. i kupuje ko god sta ponudi,narocito njegov prijatelj Stojadinovic. A kad tako ide ,onda zna se… Mnogi se cude i devete otkuda mu pare,pa i da proda koga, sitna je to pinka, od cega ce celu godinu prezivljavati? Kupovina 35-godisnjaka mozda vodi kompletiranju relativno iskusnijeg i dobrog tima, ali vodi i u disekonomiju i bildanje ukupnog klupskog minusa . Koga ce prodati posle? Mozda tog Basu? Terzic je prolupao , ali nije to samo njegov hir, to trazi knjaz i to se ne porice vec bespogovorno izvrsava. Ali, komsije su sve jace i jace i bice vrlo trikavo preoteti trofej(e).Zar nije na duzi rok bolje da kupi mladog, do 23 god. chalfa iz nase SL, a ima ih,i da klubu otvori nakon par godina varijantu da i na njemu nesto zaradi? Terzic pojma nema sa ekonomijom, tu diplomu moze da otare o pilicarnik! Bas me je razocarao. Sad mu nema Grofa pa da mu je on odgovoran za transfere…

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije Basa ni kvalitet, ni perpektiva a ni pojacanje za nas klub. Mladji, brzi, bolji nama treba i pod ugovorim bar 3god, ovo sa Basom je zamazivanje ociju, jednog Lukovica jedva oterasmo !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter