4
Domaći fudbal

POSAO ZAVRŠEN: Vladan Milojević definitivno dobio jaku napadačku opciju! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.17 u 16:20

Kako je HotSport najavio – Ričmond Boaći dogovorio je ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine.

Jedna velika briga manje za Crvenu zvezdu i trenera Vladana Milojevića. A to je da je završen posao oko ostanka Ričmonda Boaćija, što je juče najavio HotSport i ostaje samo da napadač potpise ugovor na tri godine, kao što je dogovoreno.

Tako će biti uspešno finiširani razgovori između rukovodstva kluba i menadžera reprezentativca Gane, Ivice Pavlovića.

Posle nedavnog bankrota Latine, golgeter je postao slobodan igrač i crveno-beli su ekspresno reagovali i uspeli da zadrže igrača, koji je svakako potreban za nastupe u Evropi, a pogotovo za juriš na titulu od 22. jula.

Boaći je prema ranijoj papirologiji bio zvanično igrac Zvezde do 30. juna, a i pored toga je bio licenciran za mečeve sa Florijanom sa Malte.

Kada je u pitanju plata igrača, finansijski detalji su dogovoreni, i ona bi trebalo da bude oko 20.000 evra mesečno.

FOTO: STARSPORT

Svakako da je ovo bitan posao za jačanje ekipe, a što se tiče napada ostaje da se sklopi sporazum sa Tuluzom i potpiše drugi napadač Aleksandar Pešić, pošto će formacija novog trenera biti u sistemu 4-4-2.

0
0

4 Komentara

  1. Najbitnija recenica na kraju, napokon i Zvezda nasla modernog trenera i salje formaciju 4-5-1 u istoriju!? Ne zanimaju me previse igraci, vjerujem i ovaj ganac da ce bolji jos biti ukoliko nije kao ostrvo pred golom protivnika, pa citava evropa igra formacije 4-4-2 ili u skorije vrijeme 3-5-2, tako se igra moderan fudbal, a ono sa jakom defanzivom i onim jednim naprijed, dodje kao da igraju sa igracem manje protiv za klasu jaceg protivnika,a
    Zvezda takvog bar u Srbiji nema. Po meni hit ljeta i zvijezda prelaznog roka Milojevic u Zvezdi i nova formacija u igri. Odlican potez za pocetak, kljucni vjerovatno

    0
    0
    Odgovori
  2. Posao nije završen a biće završen tek kada Zvezda ispadne od Florijane i kada u istoriju odu oni koji sada vode odnosno upropaštavaju Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter