2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NAŠAO ŠTOPERA: Stiže defanzivac iz Belgije, a zove se i preziva isto kao još jedan igrač crno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.17 u 17:47

Biće problema za komentatore, kada se jedan do drugog u odbrani nađu dva igrača sa identičnim imenom i prezimenom.

Partizan je dugo u potrazi za zamenikom Nikole Milenkovića, koji je potpisao za Fiorentinu, i do sada su se pominjali igrači poput Marka Simića, Milan Mitrovića, Borislava Jovanovića… Rešenje je pronađeno u Belgiji.

U pitanju je Nemanja Miletić, koji se zove identično kao levi bek Partizana. Primarna pozicija mu je na desnom boku, mada može da odigra po potrebi štopera.

Nemanja Miletić dolazi iz Vesterloa. Bivši defanzivac Vojvodine i Borca iz Čačka je odlučio da se posle samo godinu dana igranja u inostranstvu ponovo vrati u Srbiju.

FOTO: STARSPORT

Defanzivac je tokom karijere uglavnom odrađivao posao na svojoj primarnoj poziciji desnog beka, ali u odsustvu boljih rešenja kod trenera Nenada Lalatovića je nastupao i u poslednjoj liniji.

Miletić u Belgiji nije imao zapažen učinak i dve godine pre isteka ugovora dolazi u Humsku, a čim zavrsi sve formalnosti priključiće se ekipi, koja sutra odlazi na drugi deo priprema u Sloveniju.

(Izvor: youtube / Boris Ognjenovic)

U Partizanu očekuju da se ekipi u ponedeljak priključi i najbolji igrač Brazilac Leonardo da Silva Souza.

Pripremili: Mirko Marković i Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

  1. Bolje im je da su uzeli ili Sataru iz Mladosti ili Marasa pa makar kostalo jer vrede momci nego ovg celavog starca Focu od stotinu leta, da ne kvarisliku sampionskog tima! Ilijev ce me razocarati ako ovog prosecnog igraca dovede i to jos i za njega plati obestecenje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter