0
Evropske lige

MARKOVIĆ OSTAJE U LIVERPULU: Bar za sad…

Objavljeno: 24.06.17 u 22:15

Lazar Marković teško će se izboriti za status prvotimca u Liverpulu, ali to nije sprečilo čelnike ekipe sa Enfilda da odbiju višemilionsku ponudu za nekadašnjeg igrača Partizana.

Marković je drugi deo prošle sezone proveo u Halu, gde je sarađivao sa menadžerom Markom Silvom.

Kako je Silva preuzeo Votford, izrazio je želju da dovede Markovića i Liveprulu ponudio deset miliona funti, od čega je, prema pisanju medija u Engleskoj, osam trebalo da iznosi transfer, dok su dodatna dva zavisila od bonusa.

Međutim, Liverpul je to odbio, pošto Klop želi da za srpskog internacionalca dobije makar sumu od 20 miliona funti, koliko je Marković plaćen 2014. godine.

Ipak, pitanje je da li će neki klub biti spreman da izdvoji toliki novac, pogotovo ako se u obzir uzme to da Marković svojim igrama nije uspeo da pokaže ozbiljniji kvalitet, tako da ne bi trebalo isključit ni prostu želju Klopa da izvuče maksimum iz situacije u kojoj se našao.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter