0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

CENA JE PRISTUPAČNA: Ramadani vodi srpskog reprezentativca u Inter?

Objavljeno: 24.06.17 u 15:47

Italijanski mediji javljaju da bi sve moglo vrlo brzo da bude završeno.

‘Gazeta delo Sport’ u današnjem izdanju javlja da je Inter ozbiljno zagrizao za srpskog reprezentativca Matiju Nastasića i da je već preduzeo prve korake u realizaciji njegovog transfera iz Šalkea.

Ključnu ulogu imaće menadžer Falji Ramadani, koji je i odveo Nastasića iz Partizana bez ijedne odigrane utakmice u crno-belom dresu.

Kontroverzni menadžer, navodno, obavestio je čelnike tima iz ‘grada mode’ da Šalke neće pustiti Srbina bez 10.000.000 evra.

CARDIFF, WALES – Saturday, November 12, 2016: Wales’ Hal Robson-Kanu steals the ball off Serbia’s Matija Nastasić to set up the opening goal during the 2018 FIFA World Cup Qualifying Group D match at the Cardiff City Stadium. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

Podsetimo, Nastasić je već igrao u Seriji A, u dresu Fiorentine, odakle je i došao iz Partizana. Posle ‘viole’ nastupao je za Mančester siti i sada Šalke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter