11
Domaći fudbal

VRELA KRV UROŠA ĐURĐEVIĆA: Sevnuo lakat i crveni karton već u prvom poluvremenu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.17 u 21:47

Uroš Đurđević se na veoma neslavan način oprostio od mladog nacionalnog tima koji je godinama predvodio.

Nekapitenski. Tako se može opisati potez Uroša Đurđevića, vođe mlade fudbalske reprezentacije koji je u meču protiv Španije zaradio crveni karton, odnosno, dva žuta karzona za svega 20 minuta.

Prvi je dobio u 21. minutu, a drugi u 41. i sutiji Mažeiku nije preostalo ništa drugo nego da ga pre vremena pošalje u svlačionicu.

Žrtva je bio Mikel Marino, štoper Španaca. Nije ovo nikako trebalo mladom napadaču Partizana, bez obzira što je Srbija već izgubila šansu da se plasira u polufinale.


 

 

0
0

11 Komentara

  1. u mladoj selekciji očito postoji problem, verovatno među samim igračima kao na relaciji igrač-selektor…
    to je sasvim očigledno, selektora ne zarezuju ni 10% jer im se to može odnosno i sami igrači vide da je to ljiga ljudska…
    đurđević očigledno ima problem u glavi kao i jedan dio igračkog kadra da ih ne imenujem svi znamo ko su…
    po komentarima raznim sportskim portalima vidim razna prepucavanja delija i grobara, alo ljudi ovo je reprezentacija srbije
    a ne nekakav klub partizan ili zvezda koji treba da budu u drugom planu a ne ovako…
    krivi su svi,najviše sama situacija u kojoj nam se fudbal u srbiji nalazi…
    menadžeri nam vedre i oblače rade kako im volja, sve uz blagonaklonost fss, klinci umislili da su zvezde…
    klinci ne znate nosa obristi a nekog fudbalskog superstara glumite, možete u srbiji ali u evropi ne…
    poleteli ste visoko veoma rano, spustite se na zemlju niste vi još na tom nivou da vam se slava udarila u glavu…

    0
    0
    Odgovori
  2. U našoj ligi Đurđević i Leonardo su udarali i šamare i laktove a bogami i glavom.ali „domaće “ sudije su im to tolerisale, Ovde na žalost ne sude“domaće“ sudije.

    0
    0
    Odgovori
      • Nije vazno za koga navija, covek je potpuno u pravu. Evo ja ne navijam za zvezdu i potpisujem to sto je napisao. Sa svojom reakcijom jasno pokazujes ko je pristrasan i da navijas za partizan. Pozdrav!

        0
        0
        Odgovori
        • A ti tvojim komentarom pokazujes da nisi sutnuo ni macku sa praga a kamoli igrao fudbal. Lakat je „sastavni“ deo duel igre , svi ga koriste , nekad se predje granica. Fudbal je „prljava“ igra , ima svega , udaranja , stipanja , grebanja , psovanja , sve u cilju pobede. Cesto se pretera , nekad sudije vide , nekad ne… Nemoj samo da mi kazes kako su igraci Zvezde igrali fudbal sa belim rukavicama..

          0
          0
  3. Znas kad bi se kod ozbiljnog trenera usudio da uradi ovako nesto..trag bi mu zatro, ako kapitenu ostalih 10 momaka nije jasno objasnjeno iako bi to trebalo da bude ocigledno, da od njega najvise zavisi tok igre, onda nije za Reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter