1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VANREDNO U ZEMUNELU: Vučelić smenjen, ali nije bio dugo bez funkcije (FOTO)

Objavljeno: 23.06.17 u 15:14

U Zemunelu je održana vanredna Skupština FK Partizan na kojoj je izabran novo-stari predsednik kluba Milorad Vučelić u sednici koja je trajala 21 minut.

Da se ne dešava u Srbiji bilo bi smešno. Uprava Partizana zakazala je vanrednu Skupštinu na kojoj je prvo predsednik šampiona Srbije Milorad Vučelić prvo smenjen, a potom posle četiri minuta ponovo izabran sa 39 glasova od 41 mogućeg. Partizan je timo dobio vladu koja će vladati do juna 2022. godine, a ne do 2021. kako je nalagao mandat.

– Danas je lako, kad slavimo duplu krunu, biti na mojoj funkciji. Slaveći pobede nismo prešli meru gordosti, nego smo slavili ono što smo zaslužili viteški. Biće pred nama iskušenja i poraza, ali sam siguran da nikad nećemo biti poniženi. Niti ćemo biti ponizni. Čuvaćemo časno ime Partizana, koje traje godinama. Hvala vam na izboru. Živeo Partizan – rekao je novo-stari predsednik Partizana, Milorad Vučelić.

FOTO: STARSPORT

Takođe, sa svojih pozcija sklonjeni su Miloš Vazura i Vladimir Vuletić, ali i ekspresno vraćeni. Upravni odbor sada čine Vladimir Vuletić, Milan Obućina, Nebojša Petrović, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović, Goran Škodrić i novi član Milomir Gligorijević. Istovremeno, izabrani su novi članovi Nadzornog odbora: Miloš Kostić, Stojanče Risteski, Miloš Marković, Mladen Nikolić i Veljko Delibašić.

Opozicije nije bilo na sastanku u Zemunelu…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter