0
Evropske lige

FOTO: Videoton FC

VIDEOTON: Evo kako se Marko Nikolić snalazi u novom klubu (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.17 u 20:45

Ekipa mađarskog Videotona pod vođstvom srpskog trenera Marka Nikolića igra sjajno u pripremnom periodu u Austriji.

Mađarski vicešampion upisao je sve četiri pobede na pripremama u Austriji i to bez primljenog gola, a poslednja je došla protiv prošlosezonskog učesnika Lige šampiona, Rostova.

Meč sa Rostovom je za Videoton bio generalna proba pred kvalifikacije za Ligu Evopre. Mađarski klub će u prvom kolu za sedam dana igrati protiv malteškog Balzana.

– Ovo je bio naš najjači rival na pripremama. Rostov je prošle sezone igrao sa Mančester Junajtedom u nokaut fazi Lige Evrope. Srećan sam zbog rezultata, iako su uslovi za igru bili teški. Odigrali smo četiri meča, pobedili smo četiri puta i nismo primi gol. Naravno, moramo da poradimo na još nekim stvarima. Spremni smo za početak kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao je Marko Nikolić za klupski sajt.

Strelac jedinog gola na utakmici protiv Rostova bio je nekadašnji napadač Partizana Marko Šćepović u 71. minutu. On je protivničku mrežu zatresao udarcem glavom, posle centaršuta sa desne strane.

Prvu pobedu na pripremama ekipa Videotona je ostvarila protiv albanskog Skenderbega, a i tada je strelac za mađarsku ekipu bio Šćepović.

Dobru golgetersku formu ovaj fudbaler potvrdio je i u pobedi nad slovačkim Ružomberokom od 3:0. Tada je dao prvi pogodak, drugi je postigao Danko Lazović, dok je treći bio autogol.

Treću kontrolnu pobedu Nikolićeva ekipa ostvarila je protiv hrvatskog Intera iz Zaprešića, bilo je 2:0, a na ovoj utakmici srpski fudbaleri se nisu upisali u strelce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter