7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIJATELJSKA: Novi poraz Partizana, Mladost spremna za Evropu (FOTO)

Objavljeno: 22.06.17 u 12:50

U Lučanima je danas odigrana prijateljska utakmica Mladosti i Partizana, za domaćina ovo je bila poslednja provera pred Inter Baku, a crno-belima drugi kontrolni meč.

Mladost iz Lučana je slavila sa 1:0 golom iz penala u drugom poluvrmenu utakmice, ono što brine jeste igra šampiona Srbije, a raduje dobar nastup Mladosti pred start evropskih kvalfikacija.

Miroslav Đukić je utakmicu počeo u sastavu Stevanović, Vulićević, Osotjić, Ćirković, Miletić – Jevtović, Everton, Mihajlović, Đuričković, Pantić i Tavamba,  najveće iznenađenje bio je povratnik iz Čelsija. Mladost je tokom prvih 45 minuta bila mnogo bolji rival, imala je više šuteva, ali i nekoliko dobrih stopostotnih šansi, a jednu takvu je odbranio golman Partizana Stevanović. Sa druge strane ‘parni valjak’ je veoma loše izgledao.

FOTO: STARSPORT

U drugom delu igre Partizan je na teren izašao u sastavu Jovičić, Radin, Bošnjak, Marković, Subić, Marjanović, Nišić, Alen Stevanović, Kokir, Saša Ilić i Jovanović. To nije donelo ništa novo, Lučanci su bili konkretniji, mada je Partizan bio dosta bliže kaznenom prostoru protivnika. Ipak, Mladost je povela u 52. minutu utakmice kada je mladi golman Partizana Jovičić oborio Oditu. Precizan sa ‘bele tačke’ bio je Marković. Lučanci su mogli i do drugog gola, ali su prvo pogađali prečku, a potom je i Jovičić dobroodbranio.

FOTO: STARSPORT

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Evo sastava dva tima:

MLADOST: Krznarić, Šatara, Ivan Milošević, Andrić, Bogdan Milošević, Pejović, Marinković, Radivojević, Gavrić, Jovanović, Trifunović.
Igrali su još: Rosić, Zečević, Marković, Odita, Gafurov, Pavlović, Sinđić, Saničanin, Terzin, Pešić, Kijevčanin.

PARTIZAN (1. poluvreme): Nemanja Stevanović, Vulićević, Miletić, Ostojić, Ćirković, Jevtović, Everton, Mihajlović, Đuričković, Pantić, Tavamba.
PARTIZAN (2. poluvreme): Jovičić, Radin, Subić, Bošnjak, Marković, Marjanović, Nišić, Alen Stevanović, Kokir, Ilić, Jovanović.[/stextbox]

0
0

7 Komentara

  1. Pitanje za Ivicu Ilieva: Moze li vise koga da pobedi ovaj Djukicev tim, da nas ne brukaju vise i da se ne brukaju vise, moze li? Ako ne, ugasite klub na vreme. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter