8
Domaći fudbal

NOVA SEZONA, NOVA BURA: Zvezda traži priznavanje titule! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.17 u 18:15

Novi saziv Skupštine Crvene zvezde prvi put će zasedati u utorak od 18.00 u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, što je danas ekskluzivno najavio HotSport.

Na dnevnom redu Skupštine nalazi se šest tačaka, Posle usvajanja izveštaja sa prethodne sednice, uslediće usvajanje finansijskih poslovanja kluba, kao i šta je sve urađeno na polju finansija iz ugla Nadzornog odbora.

Predviđeno je i obraćanje predsednika Svetozara Mijailovića, kao i generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Jedna od zanimljivijih tačaka jeste podnošenje zahteva za priznanje titule šampiona države posle rata 1946. godine.

Pored ovoga, biće reči i o pojačavanju sastava Upravnog odbora još nekim članovima za naredni period.

Očekuje se da se u Nadzornom odboru nađu novi ljudi, a najviši organ kluba imaće 71 člana, prema novom Stautu.

Samo dva dana nakon sastanka sledi prvo iskušenje u novoj sezoni, i duel sa Florijanom u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

 

0
0

8 Komentara

  1. Kvalifikacioni turnir od 5 (i slovima PET) utakmica koji je trebao da odredi ucesnika drzavnog prvenstva. O kakvoj pobogu „tituli“ ovi pricaju, da l` su normalni?

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije najveći problem, ali je nepravedno da se pošteno osvojena titulaa ne prizna. A i nije jedina koja će biti na tapetu.

    0
    0
    Odgovori
    • Treba Zvezdi priznati i titulu prvaka Albanije,jer je ona 22.04.1945. odigrala u Tirani prvu zvaničnu utakmicu nakon osnivanja,pred Enver Hodžom,ako je pobedila,ta je osvojena pre ove turnirske polu titule.Za to vreme osnivači Partizana su imali neka druga posla,oslobađanje Beograda ,a u isto vreme je srpska mladež ginula na Sremskom frontu.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ako se prizna njima titula treba priznati i spartaku jer je to bilo svega pet ekipa a Spartak je bio sampion Vojvodine CZ pobedila Radnicki.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter